ŽELJA LEPE BRENE

Slavna pjevačica proširila vozni park i izdvojila pozamašnu sumu za luksuzni Maybach

 Ranko Suvar / CROPIX

Lepa Brena ne živi u oskudici pa se povremeno bračni par Živojinović počasti sitnim, a i krupnim luksuzima.

Nakon što je prošle godine njezin muž Slobodan kupio gliser s kojim je obitelj uživala u ljetovanju, Brena se sad odlučila počastiti luksuznim automobilom.

Izbor je pao na Maybach S500, a kako saznaje Blic, pjevačica je morala izdvojiti čak 150.000 eura. Toliki novac očito ipak nisu mogli skupiti, pa je Brena digla kredit, a auto je kupila od kolegice Dragane Mirković.

‘Brena je htjela novi auto, a kad god bi se vidjela s Draganom i Tonijem, govorila im je da joj treba baš takav auto kao što je Maybach koji oni voze. Iskoristila je mogućnost kupiti vrijednu stvar na što praktičniji način. Brena je uvijek bila pametna poslovna žena’, rekao je izvor srpskom mediju.

Dragana Mirković i njezin suprug Toni prošle su godine u takvom automobilu imali prometnu nesreću, no izbjegli su teže povrede upravo zbog kvalitete auta.

Cijena ovakvog Maybacha može varirati čak do milijun eura jer se svaki primjerak radi po narudžbi.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:40