HITNA OPERACIJA

SLAVNI GLUMAC IZ HRVATSKE PONIO BOLNU USPOMENU Završio na operaciji dva mjeseca nakon ljetovanja na Jadranu, nije mogao ni sanjati dokle će doći

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.10.2019. u 11:17

Instagram

 

Američki glumac, našoj publici najpoznatiji po ulozi u humorističnoj seriji ‘Kako sam upoznao vašu majku’, Neil Patrick Harris, ljetos je s obitelji ljetovao u Hrvatskoj, no osim lijepih uspomena jedna mu je scena ostala ne tako lijepom sjećanju. Štoviše, zbog nje je nedavno završio u bolnici.

Harris je na Instagramu s obožavateljima podijelio tri fotografije, dvije iz bolnice i jednu sa zamotana dva prsta ruke, a uz njih je objasnio:

- Danas sam bio na operaciji. Prije gotovo dva mjeseca spotaknuo sam se i pao na morskog ježa dok sam se penjao na stijene u Hrvatskoj. Većinu bodlji izvadio sam sam, ali dva su odbila izaći i jedan se inficirao. Ispostavilo se da je bodlja probušila tetivu (pogledajte UZV video). Zahvaljujući kirurškom talentu dr. Dana Polatscha i njegovog tima službeno više nemam nijednu bodlju morskog ježa u sebi i oporavljam se. Jedini nedostatak - moram nositi ovaj golemi fiksator za ruku neodređeno vrijeme. Sve u svemu, moram reći: morski ježevi i dalje su ukusni!

 

46-godišnji glumac je u kolovozu s mužem Davidom Burtkom i njihovim devetogodišnjim blizancima ljetovao u Hrvatskoj. Između ostalog, odmarali su na Hvaru. 

Unatoč ovoj nemiloj epizodi Harris se sjajno zabavljao na Jadranu što je dijelio s obožavateljima i prijateljima. 

- Skačem od sreće ako je sreća visoka tri kata - napisao je primjerice uz kratak video na kojem s broda skače u more.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo