HITNA OPERACIJA

SLAVNI GLUMAC IZ HRVATSKE PONIO BOLNU USPOMENU Završio na operaciji dva mjeseca nakon ljetovanja na Jadranu, nije mogao ni sanjati dokle će doći

 
 Instagram

Američki glumac, našoj publici najpoznatiji po ulozi u humorističnoj seriji ‘Kako sam upoznao vašu majku’, Neil Patrick Harris, ljetos je s obitelji ljetovao u Hrvatskoj, no osim lijepih uspomena jedna mu je scena ostala ne tako lijepom sjećanju. Štoviše, zbog nje je nedavno završio u bolnici.

Harris je na Instagramu s obožavateljima podijelio tri fotografije, dvije iz bolnice i jednu sa zamotana dva prsta ruke, a uz njih je objasnio:

- Danas sam bio na operaciji. Prije gotovo dva mjeseca spotaknuo sam se i pao na morskog ježa dok sam se penjao na stijene u Hrvatskoj. Većinu bodlji izvadio sam sam, ali dva su odbila izaći i jedan se inficirao. Ispostavilo se da je bodlja probušila tetivu (pogledajte UZV video). Zahvaljujući kirurškom talentu dr. Dana Polatscha i njegovog tima službeno više nemam nijednu bodlju morskog ježa u sebi i oporavljam se. Jedini nedostatak - moram nositi ovaj golemi fiksator za ruku neodređeno vrijeme. Sve u svemu, moram reći: morski ježevi i dalje su ukusni!

46-godišnji glumac je u kolovozu s mužem Davidom Burtkom i njihovim devetogodišnjim blizancima ljetovao u Hrvatskoj. Između ostalog, odmarali su na Hvaru.

Unatoč ovoj nemiloj epizodi Harris se sjajno zabavljao na Jadranu što je dijelio s obožavateljima i prijateljima.

- Skačem od sreće ako je sreća visoka tri kata - napisao je primjerice uz kratak video na kojem s broda skače u more.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:58