ZALJUBLJENI DO UŠIJU

SLAVNI GLUMAC IZNENADIO ROMANTIČNOM GESTOM Zvijezda 'Igre prijestolja' vijesti o zarukama objavio u novinama u rubrici 'Vjenčanja'

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 27.09.2017. u 14:43

Neil Hall/Reuters / Profimedia, Press Association

 

Zvijezde "Igre prijestolja" Kit Harington i njegova djevojka Rose Leslie s kojom je u vezi od snimanja serije, nakon medijskih nagađanja službeno su se zaručili, objavivši informaciju o tomu u britanskome Timesu u rubrici "Vjenčanja", piše BBC.

Par se upoznao na snimanju serije 2012. Po pisanju medija zaljubili su se nakon snimanja ljubavnih scena u drami o igri za prijestolje.

Leslie je glumila "divljakušu" Ygritte koja je osvojila srce Jona Snowa kada je on putovao iza zida Crnog dvorca.

Nakon brojnih nagađanja o njihovoj vezi i brojnim prekidima, prošle su godine na crvenom tepihu Olivier Awardsa i službeno potvrdili da su par, a zajedno žive od siječnja ove godine.

Harington je za L'Uomo Vogue rekao da se bilo "lako" zaljubiti u Leslie te da najljepša sjećanja sa snimanja nosi s trotjednog boravka na Islandu gdje su 2012. snimali drugu sezonu.

The announcement in The Times newspaper of the engagement between Game Of Thrones stars Kit Harington and Rose Leslie., Image: 350683660, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
 

"Zemlja je prelijepa, polarna svjetlost čarobna... ondje sam se zaljubio", ispripovijedao je.

Leslie trenutačno glumi u američkoj TV seriji "The Good Fight", a Haringtona će gledatelji moći vidjeti u BBC-jevoj drami "Gunpowder", prije nego što nastavi snimanje sljedeće i zadnje sezone "Igara prijestolja".

Izdvajamo