NA POČETKU PORICAO BOLEST

SLAVNI GLUMAC NAKON DUGE ŠUTNJE OTVORENO PROGOVORIO O BITCI S RAKOM 'Slava je baš neuredna stvar. Danas na život gledam drukčije...'

Val Kilmer
 Profimedia, Mega Agency

Nakon što je prvo poricao da je bolestan, američki je glumac Val Kilmer (Top Gun, The Doors) počeo puno otvorenije govoriti o svojoj dijagnozi, piše The Hollywood Reporter.

Kilmer je u intervjuu koji je odradio sa svojom djecom Jackom (22) i Mercedes (26) govorio o slavi. "Slava je baš neuredna stvar", rekao je Kilmer. "Prema tebi se odnose drukčije, ali to nema nikakve veze s vama kao osobom."

Glumac je u svibnju ove godine priznao da je bolovao od raka nakon što je u početku poricao da je bolestan.

Prema pisanju The Hollywood Reportera, operativni zahvat na dušnik glumčev je glas sveo na šapat te nekad zna ostati bez zraka.

Kilmer, inače pripadnik sljedbe kršćanske znanosti, rekao je da mu je njegova vjera pomogla da se pomiri sa svojom dijagnozom.

Dodao je da je prije životU pristupao preozbiljno te da sada na život gleda drukčije. "Prije bi mi smetalo kada ne bi dobio Oscara ili neku drugu nagradu", rekao je.

Nije da svejedno ne bi želio nagrade.

"Želio bi imati više Oscara od drugih", rekao je. "Meryl Streep se sigurno osjeća super, znate? Mora da je predivan osjećaj kada vas svi vole. O tome se ipak na kraju radi, o ljubavi."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:53