NIKAD NIJE KASNO

SLAVNI GLUMAC U 70. GODINI POSTAO TATA Richard Gere i 33 godina mlađa supruga dočekali sinčića, ime dječaka još nisu otkrili

Alejandra Silva i Richard Gere
 Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Richard Gere i Alejandra Silva dobili su prvo zajedničko dijete. Sin im se rodio u New Yorku, no ime još nisu objavili.

69-godišnji glumac i njegova 36-godišnja supruga postali su ponosni roditelji dječaka prije nekoliko dana, doznao je španjolski magazin Hola! Za samo sedam mjeseci Gere će proslaviti 70. rođendan.

Sretnu vijest su sa svijetom podijelili u rujnu prošle godine. Alejandra je podijelila fotografiju kad su bili u posjeti Dalaj Lami. On joj drži ruke na trbuhu dok blagoslivlja nerođeno dijete.

Gere je dugogodišnji prijatelj Dalaj Lame i zagovaratelj ljudskih prava na Tibetu. Zbog toga je, kaže, završio na crnoj listi Hollywooda, a njegova podrška Tibetu dovela je do zabrane ulaska u Kinu.

Richard i lijepa Španjolka vjenčali su se u travnju prošle godine nakon četiri godine veze. Vjenčanje su proslavili u njegovom domu u New Yorku.

Oboje već imaju djecu iz bivših brakova i veza. Richard ima sina Homera koji će ovaj mjesec proslaviti 19. rođendan, a s njegovom majkom Carey Lowell bio je u braku od 2002. do 2016. Prije toga bio je oženjen za manekenku Cindy Crawford od 1991. do 1995.

Alejandra iz prošlog braka ima petogodišnjeg sina Alberta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:35