TRAUMATIČNO ISKUSTVO

SLAVNI PJEVAČ I NJEGOVA SUPRUGA O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA NOVOROĐENOG SINA 'U periodu prije operacije umalo smo dobili živčani slom'

 Instagram

Slavni pjevač Peter Andre (44) i njegova supruga Emily (27) prvi put su progovorili o zdravstvenim problemima s kojima se borio njihov novorođeni sin.

Za OK! magazin komentirali su skraćeni frenulum jezika, dijagnozu koju je dobio prije dva mjeseca, a koja je zahtijevala kirurški zahvat.

Par je priznao kako su vrlo teško primili informaciju da će njihova beba morati pod nož.

- Oboje smo plakali dok je Theo bio na operaciji. Bilo je traumatično - kazala je Emily koja osim Thea ima i trogodišnju Ameliu.

- Prvi mjeseci što se tiče dojenja bili su vrlo teški. Ponekad bih ga dojila i deset puta na dan. Gubio je na težini, patio od refluksa, a ja sam tri puta dobila mastitis i bila vrlo bolesna.

Čak se i Peter, koji je otac Junioru (11) i Princess (9), borio sa svojim novorođenim sinom.

- Ostavila sam ih jednom same i sve zapisala. Jada treba promijeniti pelenu Theu, kada ga treba nahraniti i koliko mu hrane dati, no om me nazvao već u 11 sati i rekao mi: 'Vrišti, a ja ne znam kako ga zaustaviti'. Stavio ga je spavati taman kad je trebao jesti - prisjeća se Emily.

No nakon operacije sve je postalo jednostavnije.

- Jede tri puta više i spava puno bolje. Mislim da sam u periodu prije operacije umalo dobila živčani slom - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:31