SVE PROCURILO?

SLUČAJNO OTKRIVENO IME NOVE BEBE U KRALJEVSKOJ OBITELJI? Za sve je kriva pogreška administratora službene stranice Kensingtonske palače

William i Kate s bebom
 Profimedia, Xposurephotos

Nakon što je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton u ponedjeljak rodila treću bebu, trenutno najiščekivanija vijest iz kraljevske obitelji je ime malenog. Kensingtonska palača je dosad imala običaj nakon dva dana službeno objaviti ime novog člana obitelji, no ovaj put to nisu učinili iz dva razloga.

Prvi je taj što nisu htjeli zasjeniti Anzac dan, nacionalni dan sjećanja na borce koji su bili dio kontingenta Australian and New Zealand Army Corps (ANZAC) i borili se u Galipolju za vrijeme Prvog svjetskog rata. Drugi je razlog što su u četvrtak na Twitteru objavili vijest da je princ Harry za vjenčanog kuma odabrao brata, princa Williama.

U četvrtak su novinari pitali princa Wiliama za ime, no on je samo rekao da ‘rade na tome’.

Stručnjaci i zagriženi obožavatelji kraljevske obitelji najviše spominju tri potencijalna imena - Albert, Arthur i Alexander.

Na kladionicama najbolje stoji Albert nakon što je Daily Mail u četvrtak otkrio grešku web administratora službene stranice kraljevske obitelji. Na Royal.uk stranica princa Georgea i princeze Charlotte u četvrtak je javljala grešku kao i princ Albert. Tijekom jutra te su rubrike vodile na naslovnicu službene stranice. Većina drugih stranica radi normalno, poput one princa Harryja, dok primjerice za stranicu princa Alexandera javlja grešku.

Pretpostavlja se da će Kensingtonska palača danas objaviti ime novog princa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:39