ANA BEKUTA

'SMATRALI SU ME GLUPAČOM JER NISAM UBILA SVOG LIJEPOG SINA' Popularna pjevačica nakon 40 godina otkrila najteže trenutke koje je proživjela

 Instagram

Srpska pjevačica Ana Bekuta otkrila je detalje iz života o kojima dosad nije pričala, a vezani su uz njezinog sina kojeg je rodila još kao maloljetna djevojka.

Do 1985. godine kad je promijenila ime, Ana se zvala Nada Polić. Sa samo 17 godina ostala je trudna u vanbračnoj vezi, no bila je prisiljena sina Igor ostaviti u domu za nezbrinutu djecu. Osim što je i ona bila predmet ogovaranja susjeda, isto su doživjeli njezini roditelji koji su se osjećali osramoćeno.

- Željela sam roditi dijete. Istina, nanijela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam mjeseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da se moj mali lijepi sin morao skloniti s očiju bezgrešnih - otvorila je dušu Ana za magazin Star.

Ana danas kaže da taj ožiljak odvajanja od djeteta nikad neće zacijeliti premda je svaki vikend putovala u dom da bi bila sa svojim sinom.

- Da sam se rodila koje desetljeće ranije, možda bi me spalili kao vješticu. Smatrali su me glupačom jer 'to' nisam na vrijeme ubila. Ili sakrila i ostavila u bolnici - rekla je Bekuta.

Pjevačica je već godinama u vezi sa srpskim političarom Milutinom Mrkonjićem te kaže da njezin, danas razvedeni, sin Igor poštuje njega više nego vlastitog oca Aleksandra Savća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:54