IN MEMORIAM

SMRT JOŠ JEDNE MLADE GLAZBENE ZVIJEZDE POTRESLA SVIJET Na pragu najvećeg uspjeha u karijeri vodećeg pjevača u bendu pronašli mrtvoga

 
 Instagram

Seo Minwoo iz popularnog južnokorejskog benda 100% umro je u 33. godini. Pronađen je mrtav u svom domu u Seulu 25. ožujka u večernjim satima, a bolničari Hitne pomoći proglasili su ga mrtvim. Pretpostavlja se da je došlo do zatajenja srca.

Izdavačka kuća Top Media odala je počast preminulom pjevaču na svojoj web stranici.

- Njegova obitelj, članovi 100%, i umjetnici Top Medije te osoblje duboko su pogođeni i iskreno žale zbog ove neočekivane i tužne vijesti, navodi se u priopćenju.

Njegov bivši kolega iz benda Woo Changbum oprostio se od prijatelja na Instagramu sa zajedničkom fotografijom.

- Neka se duše pokojnika uzdrže. Nadam se da ti je udobno na nebu, želim da budeš sjajna zvijezda i obasjavaš ovaj svijet, napisao je.

Jedan je obožavatelj odao počast Minwoou zbog njegove potpore LGBTQ zajednici.

Bend 100% osnovan je 2012. godine kao sedmeročlana skupina koja njeguje K-pop, glazbeni žanr koji se sastoji od elektro popa, hip hopa, popa, rocka i R&B-a.

Minwoo bio je glavni vokal benda 100%, ali je 2014. privremeno napustio bend kako bi odslužio obvezni vojni rok. Također je bio glumac, pojavio se u filmovima poput 'Sharp 3' i 'Kralj i ja', te se pojavljivao u nekim TV serijama.

Bend je imao japansku premijeru u siječnju 2017, gdje su napravili veliki uspjeh s pjesmom 'Song for you', koja se probila na top listu 10 najslušanijih, a obavljena je prošloga mjeseca.

Krajem travnja imaju zakazane nastupe u Tokiju i Osaku, no zasad nije poznato hoće li odgoditi japansku turneju.

Smrt Seoa Minwooa druga je šokantna smrt u korejskom glazbenom svijetu nakon što je u prosincu pronašđen mrtav pjevač grupe SHINee Kim Jong-hyun.

Objavu dijeli 노민우 (@boyminwoo_)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:12