BRAD I ANGELINA

SNIMA SE FILM KOJI ĆE UZDRMATI HOLLYWOOD? Najpoznatiji razvod u povijesti na TV ekranima: 'Procurit će mračne tajne, žao mi je, lavina je krenula'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.01.2017. u 21:00

LONDON, ENGLAND - JUNE 13: UN Special Envoy and actress Angelina Jolie and Actor Brad Pitt attend the Global Summit to End Sexual Violence in Conflict at ExCel on June 13, 2014 in London, England. The four-day conference on sexual violence in war is hosted by Foreign Secretary William Hague and UN Special Envoy and actress Angelina Jolie. (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images)
Getty Images

Njihova ljubav započela je 2005. godine u filmu 'Gospodin i gospođa Smith', a čini se kako će slično i završiti - na velikome platnu.

Naime, kanadski istraživački novinar, pisac i filmaš Ian Halperin namjerava ekranizirati razvod Angeline Jolie i Brada Pitta.

 

Tvorac knjiga o Michaelu Jacksonu, Céline Dion i Kurtu Cobainu navodno će u detalje secirati sve probleme i krize koje je holivudski par imao u deset godina veze i dvije godine braka.

Radnja dokumentarca pokrit će i razdoblje od 2015. do rujna 2016., kad je Angelina podnijela zahtjev za razvod. Svo to vrijeme Jolie i Pitt u javnosti su glumili skladan par, ali ispostavilo se da su već tada živjeli odvojeno.

Halperin je navodno nabavio i neke stare snimke koje će dodatno kompromitirati sliku o idiličnim supružnicima.

'Razotkrit će se mnoge tajne. S obzirom da su poslije prepucavanja u medijima odlučili surađivati zbog dobrobiti djece, Jolie i Pittu ovo nikako ne ide u korist, ali lavinu je sad nemoguće zaustaviti', rekao je izvor blizak filmašu koji radi na kontroverznom filmu 'Broken: The Incredible Story of Brangelina'.

Još nije definitivno odlučeno hoće li se dokumentarac prikazivati u kinima ili će prava na njega ipak otkupiti neka TV kuća.

'Moja predviđanja do sada su bila i više nego točna. U knjizi iz 2009. napisao sam da će Brangelina doživjeti ljubavni brodolom za sedam godina. Tako je i bilo', pohvalio se Kanađanin Halperin.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo