IN MEMORIAM

ŠOK I TUGA U VELIKOJ BRITANIJI Umrla talentirana mlada glumica (16) koja je karijeru započela u seriji 'Pa to je fantastično': 'Jako smo je voljeli'

 
Mya-Lecia Naylor
 Instagram

Britanska glumica Mya-Lecia Naylor, koja je glumila u dvjema popularnim BBC-jevim tinejdžerskim serijama Millie Inbetween i Almost Never, umrla je u dobi od samo 16 godina.

Prema navodima BBC Newsa, umrla je još 7. travnja nakon što se srušila, no ne navode se pojedinosti o uzroku njezine smrti.

Mya-Lecia Naylor, manekenka i pjevačica, počela je glumiti još u dojenačkoj dobi, kada se pojavila u popularnoj seriji 'Pa to je fantastično!'. Nakon toga je glumila u nekoliko televizijskih filmova i miniserija prije nego što je dobila ulogu u popularnoj tinejdžerskoj seriji Millie Inbetween. Nakon četiri godine prikazivanja dobila je ulogu u još jednoj seriji Almost Never.

- Iznimno nam je žao što vas moramo izvijestiti da je Mya-Lecia preminula. Jako smo je voljeli u BBC Childrenu, bila je iznimno talentirana glumica, pjevačica i plesačica. Užasno će nam nedostajati, navodi se u priopćenju BBC-a.

Također napominju kako je ova vijest vrlo uznemirujuća te se pozivaju ožalošćeni da svoje osjećaje podijele s prijateljima ili odraslom osobom od povjerenja.

Svoju bol zbog gubitka podijelila je i glumica Emily Atack koja je s njom glumila u seriji Almost Never.

- Osjećam šok i tugu zbog tužne vijesti. Bila je prekrasna i talentirana djevojka. Bilo mi je zadovoljstvo glumiti s njom u seriji Almost Never. Počivaj u miru prekrasna djevojko.

O smrti mlade glumice oglasila se i direktorica BBC Childrena.

- Uznemireni smo i jako tužni zbog njezine smrti. Bila je sjajna zvijezda na televiziji, u objema serijama. Ne možemo zamisliti da ćemo morati nastaviti bez nje, napisala je Alice Webb.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Our thoughts are with Mya-Lecia’s family, friends and everyone that loved her at this very sad time. RIP Mya-Lecia Message from CBBC:⁣ MYA-LECIA NAYLOR We are so sorry to have to tell you that Mya-Lecia, who you will know from “Millie Inbetween” and “Almost Never”, has very sadly died. Mya-Lecia was a much loved part of the BBC Children’s family, and a hugely talented actress, singer and dancer. We will miss her enormously and we are sure that you will want to join us in sending all our love to her family and friends. ⁣ We know this news is very upsetting, and it may help to share how you are feeling with friends or a trusted adult. If you are struggling and there is no one you feel you can talk to about it, you can call @Childline_official on 0800 11 11.⁣ You can also find an online condolence book on the CBBC website.

Objavu dijeli Almost Never (@almostnevershow)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 10:13