IN MEMORIAM

ŠOK I TUGA U VELIKOJ BRITANIJI Umrla talentirana mlada glumica (16) koja je karijeru započela u seriji 'Pa to je fantastično': 'Jako smo je voljeli'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.04.2019. u 09:08

Instagram

Mya-Lecia Naylor

 

Britanska glumica Mya-Lecia Naylor, koja je glumila u dvjema popularnim BBC-jevim tinejdžerskim serijama Millie Inbetween i Almost Never, umrla je u dobi od samo 16 godina.

Prema navodima BBC Newsa, umrla je još 7. travnja nakon što se srušila, no ne navode se pojedinosti o uzroku njezine smrti.

Mya-Lecia Naylor, manekenka i pjevačica, počela je glumiti još u dojenačkoj dobi, kada se pojavila u popularnoj seriji 'Pa to je fantastično!'. Nakon toga je glumila u nekoliko televizijskih filmova i miniserija prije nego što je dobila ulogu u popularnoj tinejdžerskoj seriji Millie Inbetween. Nakon četiri godine prikazivanja dobila je ulogu u još jednoj seriji Almost Never.

- Iznimno nam je žao što vas moramo izvijestiti da je Mya-Lecia preminula. Jako smo je voljeli u BBC Childrenu, bila je iznimno talentirana glumica, pjevačica i plesačica. Užasno će nam nedostajati, navodi se u priopćenju BBC-a.

Također napominju kako je ova vijest vrlo uznemirujuća te se pozivaju ožalošćeni da svoje osjećaje podijele s prijateljima ili odraslom osobom od povjerenja.

 

Svoju bol zbog gubitka podijelila je i glumica Emily Atack koja je s njom glumila u seriji Almost Never.

- Osjećam šok i tugu zbog tužne vijesti. Bila je prekrasna i talentirana djevojka. Bilo mi je zadovoljstvo glumiti s njom u seriji Almost Never. Počivaj u miru prekrasna djevojko.

O smrti mlade glumice oglasila se i direktorica BBC Childrena.

- Uznemireni smo i jako tužni zbog njezine smrti. Bila je sjajna zvijezda na televiziji, u objema serijama. Ne možemo zamisliti da ćemo morati nastaviti bez nje, napisala je Alice Webb.

 

Izdvajamo