JON JAMES

ŠOK U GLAZBENOM SVIJETU Kanadski reper poginuo dok je snimao spot, pao je iz zrakoplova!

 
 Instagram

Kanadski reper poginuo je kad je pao s krila avion dok je snimao opasan i zahtjevan pothvat za novi glazbeni spot. Jon James McMurray (34) iz Britanske Kolumbije izgubio je život u subotu.

Reper poznat pod imenom Jon James izvodio je koreografiju na krilu malog aviona Cessna kad se zrakoplov odjednom okrenuo na nos i sunovratio se. Premda je nosio padobran, nije ga imao vremena otvoriti jer se predugo držao za krilo aviona dok je padao, piše Daily Mail. U trenutku kad je pustio krilo, zrakoplov je već bio previše blizu zemlji i Jon je poginuo na licu mjesta.

Njegov tim je objavio da se reper mjesecima pripremao za ovaj pothvat i intenzivno je trenirao:

- U posljednjoj je sceni trebao repati i hodati po krilu aviona. Intenzivno je trenirao za to, no kako se približavao vrhu krila, tako se mala Cessna okrenula na nos i pilot je više nije mogao ispraviti. Jon se predugo držao za krilo, a kad je pustio, više nije imao vremena otvoriti padobran. Snažno je udario u tlo i preminuo na mjestu.

Pilot je na koncu ipak uspio ispraviti avion i sigurno sletjeti samo nekoliko minuta kasnije.

Jonovo je tijelo u polju pronašla farmerica Sydney Fox koja je rekla kako je čula da avion leti previše nisko i preblizu njihove kuće.

Policija ipak istražuje slučaj. Rekli su da nitko drugi nije ozlijeđen na snimanju opasnih scena.

Jon se u mlađim danima profesionalno bavio skijanjem, no okrenuo se glazbi nakon više lomova u skijaškoj nesreći prije nekoliko godina.

Rođen u Calgaryju, bio je u braku sa 26-godišnjom Playboyevom zečicom Kali James. Njegov jako dobar prijatelj, skijaš Rory Wayne Bushfield, rekao je da je imao nevjerojatan talent za glazbu. Dodao je da se i u groznoj nesreći snašao, pronašao nešto pozitivno u svemu i promijenio karijeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:17