DUFFY

ŠOKANTNA ISPOVIJEST NEKOĆ OMILJENE PJEVAČICE Nakon godina šutnje oglasila se jezivom pričom: 'Drogirali su me, zatočili i silovali...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.02.2020. u 22:30

British singer songwriter Duffy (Aimee Ann Duffy) performs at the 13th Hurricane Festival in Scheessel, northern Germany on June 19, 2009. 60 bands are planned to play during the three day festival, which is scheduled from June 19th to June 21st. AFP PHOTO DDP/ NIGEL TREBLIN GERMANY OUT
NIGEL TREBLIN / ddp images/AFP

 

Aimee Duffy, pop pjevačica poznatija pod imenom Duffy koja se već godinama ne pojavljuje u javnosti, na svom Instagram profilu objavila je podužu objavu u kojoj navodi da ju je nepoznata osoba drogirala, zatočila i silovala, piše The Guardian.

- Ne možete ni zamisliti koliko sam puta razmišljala da ovo napišem. Nisam u potpunosti sigurna zašto je baš sada pravi trenutak, no osjećaj da progovaram o ovome je oslobađajuć i uzbudljiv. Vjerojatno se pitate što mi se dogodilo i zašto sam nestala, napisala je uvodno Duffy, dobitnica Grammyja i nekoliko Brit Awardsa.

- Bila sam drogirana i zatočena nekoliko dana. Preživjela sam. Za oporavak je trebalo vremena. Nije bilo jednostavnog načina da to kažem. Ali u posljednjem desetljeću, tisuću dana sam htjela osjetiti radost u svom srcu, a to osjećam sada, napisala je 35-godišnja Duffy ne precizirajući pritom što se točno dogodilo.

 

Odluku o tome da podijeli ovo s javnosti donijela je nakon što ju je, kaže, kontaktirao jedan novinar kojem se u intervjuu otvorila o svemu. Intervju će, napisala je, objaviti u narednim tjednima.

- Vjerojatno se pitate zašto nisam iskoristila svoj glas kako bih izrazila bol koju osjećam? Nisam htjela pokazati svijetu tugu u mojim očima. Pitala sam se kako je moguće pjevati iz srca ako je ono slomljeno, napisala je Duffy.

Od svojih pratitelja zatražila je da joj pruže podršku te da ne zadiru u njezin obiteljski život.

Izdvajamo