ISPITANI U POLICIJI

ŠOKANTNE OPTUŽBE: BRAD PITT POD ISTRAGOM JER JE ZLOSTAVLJAO DJECU?! Ovo je pravi razlog rastave?

 Getty Images / Getty Images for BFI

Portal TMZ, koji je prvi donio i vijest o rastavi Brada Pitta i Angeline Jolie sada piše da je holivudski glumac pod istragom jer je verbalno i fizički zlostavljao šestero djece koje ima s Angelinom.

Izvori dobro upoznati sa situacijom tvrde da je Brad prošlu srijedu dok je putovao s Angelinom i djecom izgubio kontrolu, potpuno podivljao, vrištao i fizički nasrnuo na djecu. Sa spomenutim ponašanjem navodno je nastavio i nakon što je avion sletio u zračnu luku, pa je netko tko je vidio cijeli incident, ili u avionu ili izvan njega, anonimno prijavio cijeli sukob.

Brad i Angelina o ovom su slučaju navodno već ispitani, a kako piše TMZ, na razgovor će biti pozvana i njihova djeca. Navodno je upravo spomenuti incident bio poticaj Angelini da podnese zahtjev za rastavu nakon što je s Bradom provela 12 godina, a od toga dvije u braku.

- Brad je ove optužbe shvatio vrlo ozbiljno i tvrdi da djecu nije zlostavljao, ni fizički ni psihički. Tužno je to da ga se ovih dana pokušava prikazati u tako lošem svjetlu - zaključuje izvor.

Angelina je uz rastavu zatražila skrbništvo nad djecom, no Brad je angažirao najbolje odvjetnike kako bi se izborio za zajedničko skrbništvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:53