STRAVIČNO

ŠOKANTNO PRIZNANJE SLAVNE DEMI MOORE 'Silovao me kad sam imala 15 godina pa nakon toga mojoj majci alkoholičarki platio 500 dolara'

 
Demi Moore
 Profimedia, INSTAR Images

Američka glumica Demi Moore (56) gostovala je u ponedjeljak u emisiji Good Morning America te u razgovoru s novinarkom Diane Sawyer povodom promocije svojih memoara "Inside Out" otkrila da ju s 15 godina silovao muškarac koji je nakon toga njezinoj majci alkoholičarki platio 500 dolara, piše Daily Mail.

Moore je rekla da ju je majka Virginia King kao tinejdžericu vodila po kafićima kako bi im prilazili muškarci. Glumica se prisjetila da se nakon jednog takvog izlaska vratila kući te tamo zatekla starijeg muškarca koji je imao ključ njihovog doma.

Rekla je da ju muškarac potom silovao pa pitao kako se osjeća nakon što je prostituirana za 500 dolara. "Bilo je to silovanje i strašna izdaja", napisala je Moore u knjizi. Sawyer ju je pitala je li mislila da ju je majka svodničila, na što je Moore rekla da u dubini duše misli da nije.

"Ne mislim da je to bila čista transakcija, ali svejedno mu je dala mogućnost da mi naudi", rekla je 56-godišnja glumica.

Moore je rođena u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko, međutim njezin je biološki otac ostavio njezinu majku prije nego što se rodila. Odgojili su je njezina majka i majčin drugi muž Dan Guynes, djelatnik u oglašavanju tiskanih medija. Glumica je sve do svoje 13. godine mislila da joj je Guynes pravi otac, međutim tada je otkrila svoj rodni list. Obitelj se često selila, a oba su roditelja bili alkoholičari. Glumičina majka je više puta pokušala izvršiti samoubojstvo.

Moore je u knjizi opisala kako je majci najmanje jednom pokušala spasiti život. "Sjećam se da sam prstima, malim dječjim prstima, iz njezinih ustiju vadila tablete", napisala je.

Guynes i King razveli su se kada je Moore bila tinejdžerica. Ona i majka su se potom preselili u Hollywood gdje se spomenuto silovanje dogodilo. Moore se ubrzo nakon toga kao 16-godišnjakinja odselila od kuće i započela glumačku karijeru.

Glumica se prisjetila da je i sama imala problema s drogom te da se 2012. godine na jednom tulumu zbog miješnja različitih droga srušila. "Mislim da je fundamentalno pitanje bilo kako sam stigla od točke od koje sam krenula do svega što sam iskusila i u međuvremenu izgubila sebe. Kad bih pogledala unatrag, rekla bih da sam se oslijepila i izgubila", prokomentirala je Moore incident s tuluma. Rekla je da je na tom tulumu bila sa svojom kćerkom Rumer te da nije pila nikakav alkohol.

Moore je u knjizi također rekla da je jednom uzela "šut dušikovog oksida" te pušila sintetičku marihuanu imena Diablo. Navela je također da je 20 godina trijeznosti prekinula kada joj je bivši muž Ashton Kutcher rekao da on ne vjeruje u alkoholizam. Glumica je ustvrdila da ju je Kutcher silio da sudjeluju u seksu u troje.

Moore kaže da je pristala na to jer je u očima mlađeg mužda htjela ostaviti dojam zabavne osobe, ali da sada misli da su te odluke bile pogrešne. Glumica je također ustvrdila da ju je Kutcher dva puta prevario te da je pobacila ubrzo nakon što su započeli vezu.

Kutcherovi predstavnici nisu komentirali glumičin istup, no ranije su ovog mjeseca za časopis Us Weekly rekli da je glumac "znao što će se dogoditi" te da mu je rečeno što će pisati u knjizi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 23:49