NAJGORA NONA MORA

SOTONISTIČKI RITUALI I SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE Sestra Mariah Carey navodno će javno razotkriti sve tajne njihove obitelji

 Stephanie Keith / REUTERS

O obitelji Mariah Carey javnost je malo znala sve do proljeća prošle godine kada joj se njezina starija sestra Alison A. Carey javno obratila za pomoć jer je pretrpjela teške ozljede nakon što je opljačkana prije dvije godine.

Mariah cijelu situaciju nije komentirala, no njezin je glasnogovornik poručio kako pjevačica nije kamenog srca, te da članovima svoje obitelji pomaže iako s njima nije u dobrim odnosima.

No bila to istina ili ne, kako piše Radar Online, Alison se odlučila snaći na drugačiji način pa je sve tajne svoje obitelji odlučila iznijeti u javnost. Naime, godinama je bila ovisna o drogi i alkoholu, a sada se od spomenutih ovisnosti liječi.

- Trijezna je već nek vrijeme pa se počela prisjećati stvari iz djetinjstva koje je proživjela. Riječ je o nekim poprilično teškim stvarima - kaže izvor. Dodaje da je Alison spomenula kako ih je njihova majka tjerala na sudjelovanje u užasnim sotonističkim ritualima, a spomenula je i seksualno zlostavljanje.

- Kad je većina njezinog djetinjstva u pitanju, Alison ima poprilično nejasne uspomene kad je zlostavljanje u pitanju. Zbog svega što je proživjela, mnoga je sjećanja potisnula, no sada kada dolazi k sebi, detalji izlaze na površinu - kaže njezin bliski prijatelj David Baker.

Dodao je da je Alison itekako spremna progovoriti o svemu o čemu je zadnjih godina šutjela. Sestra Mariah Carey uhićena je prošle godine u kolovozu ispred jednog hotela u New Yorku nakon što je policajcima u civilu nudila seksualne usluge.

HIV je pozitivna, a s Mariah je godinama u svađi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:20