MALOLJETNICE U SUZAMA

SPONZORUŠE U DRAMI KAD IM JE PROPAO VIKEND IZ SNOVA Mislile su da će tulumariti s nogometnom zvijezdom, ali šokirale su se već na aerodromu

 
Nathaniel Clyne (u krugu) i Estelle Morain
 Profimedia / Instagram

Nogometaš Nathaniel Clyne (27) na posudbi je u Bournemouthu, ali kako zbog odredbi ugovora ne igra, svoje slobodno vrijeme obilato koristi za razuzdane zabave. Tako je bilo i proteklog vikenda u Marbelli, gdje je pozvao sedmoricu gostiju da tulumare na njegov račun, a uz goleme količine alkohola zabavljali su se i inhaliranjem didušikovog oksida, plina koji izaziva smijanje i euforiju i u žargonu se naziva "hippy crack".

No, kako javlja tabloid The Sun, Nathaniel Clyne je na svoj tulum dopremio zrakoplovom i osam djevojaka, od kojih su dvije bile u dobi od 16 i 17 godina.

Pritom navode da je Clyne spavao sa Instagram zvijezdom Estelle Morain i najmanje još jednom djevojkom, ali ne iste noći.

View this post on Instagram

Drip t00 hard @marsthelabel

A post shared by E$$TELLE | LDN (@estellemorain) on

Estelle je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se slikala ispred vile na plaži, čiji je najam Clyne navodno platio više od 25 tisuća kuna po noćenju.

Prvu noć je navodno proveo s drugom djevojkom, a zatim se okrenuo Estelle, od koje se nije odvajao sljedeće noći.

No, pozvane maloljetne djevojke bile su u prvom trenutku u velikom šoku, jer su očekivale romantičan odmor sa zvijezdom. Clyne ih je upoznao nekoliko mjeseci ranije u jednom klubu, u dva odvojena slučaja, te ih je obje pozvao. Pri tome nema indicija da je znao koje su dobi.

Kad su sletjele u zračnu luku Marbella i shvatile da su pozvane obje, jedna djevojka je briznula u suze, jer je mislila da je Clyne pozvao jedino nju na romantični vikend.

No, Clyne je skupinu djevojaka odabrao potpuno nasumično. Maloljetne djevojke su se međusobno poznavale, ali ostale nisu imale nikakve veze.

Bournemouth's Nathaniel Clyne warming up before the Emirates FA Cup, third round match at the Vitality Stadium, Bournemouth., Image: 405456013, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Profimedia, Press Association
Nathaniel Clyne

Svjedok je ispričao za Sun da su djevojke cijelo vrijeme visile po svom domaćinu, a on je samo trebao birati. Ljepotice navodno isprva nisu mogle vjerovati da se radi o nogometašu, obzirom na to da je cijelo vrijeme samo tulumario.

Veselo društvo ispilo je desetke boca šampanjca Moët, votke, tekile, a naročito su uživali u ispijanju Pornstar martinija i igranju igara s pićem do ranih jutarnjih sati.

Nathanielu Clyneu ovo nije prvi seksualni skandal: prošlog srpnja ostavila ga je djevojka Kelci Molloy (26) jer ju je navodno prevario s drugom djevojkom dok je bila trudna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:50