OBITELJSKI SUKOB

Sportska zvijezda se pohvalila kako je donirala milijun dolara, a onda je uslijedila poruka koja je zgrozila javnost: 'A majku si zaboravio!?'

 
 Profimedia, SIPA USA

Američka javnost zapanjena je optužbama da je Aaron Rodgers, quarterback Green Bay Packersa i jedna od najvećih sportskih zvijezda SAD-a, potpuno ignorirao vlastitu majku dok su je vatrogasci evakuirali iz kuće u požarom opustošene Kalifornije. Da stvar bude luđa, strašne optužbe je lansirao njegov brat Jordan Rodgers.

Sve je krenulo nakon što se zvijezda američkog nogometa pohvalila na društvenim mrežama da je donirala milijun dolara žrtvama požara.

I tu je krenulo sve po zlu...

- A kad ti je vlastita majka sama kod kuće sa spakiranim kofera i spremna za evakuaciju, onda zaboraviš na osnovnu definiciju suosjećanja - pozivanja roditelja da se uvjeriš da su na sigurnom... - napisao je Jordan dodavši da cijela ova humanitarna akcija njegovog slavnog brata 'miriše na glumu'.

Inače, Jordan je u Americi poznat kao glavni akter njihove verzije reality showa 'Gospodin savršeni' i njegova netrpeljivost prema bratu već neko vrijeme je poznata. Bivša Aaronova djevojka, glumica Olivia Munn, davno je rekla kako je cijela obitelj ljubomorna na vođu navale Packersa. Doduše, dodala je i jednu znakovitu rečenicu.

- Mislim ni da druga strana nije sasvim čista...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:20