GDJE SE VIDI ZA 10 GODINA

'SPREMNA SAM BITI MAJKA, MUŠKARAC MI NI NE TREBA' Rihanna otkrila životne planove: 'Imat ću troje ili četvero djece, za odgoj je potrebna samo ljubav'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 31.03.2020. u 09:41

Los Angeles, - Rihanna's new SAVAGE X FENTY spring collection --------- *
USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 495908202, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rihanna

 

Prošle su pune četiri godine od objavljivanja Rihannina studijskog albuma "Anti", pa ne čudi što su njezini fanovi prošli tjedan s oduševljenjem primili vijest o njezinoj novoj, dugoočekivanoj pjesmi "Believe it", koju je snimila s kanadskim reperom PartyNextDoorom.

A upravo će lice slavne pjevačice s Barbadosa, za kojom luduju muškarci diljem svijeta, u petak osvanuti na naslovnicama novog broja britanskog izdanja časopisa Vogue, za koji je u ekskluzivnom intervjuu progovorila i o nekim prilično privatnim temama.

 

Tako je 32-godišnja Rihanna na pitanje ekipe Voguea "gdje se vidi za deset godina" odgovorila: "Imat će djecu, troje ili četvero", prenosi The Mirror.

Vlasnica hitova "Rude Boy" i "Umbrella" objasnila je kako se želi ostvariti kao majka, ali također ističe kako joj za to muškarac, tj. partner - zapravo ni ne treba.

- Definitivno sam spremna za djecu. Ali ovo današnje društvo umanjuje ženu kao majku, pogotovo ako u životu njezine djece nema oca...

Po meni je to apsolutno krivo - jedino što bi trebalo biti važno su sreća te zdrav odnos između roditelja i djeteta - jer čovjeka istinski može odgojiti samo ljubav - zaključila je višestruka dobitnica Grammyja.

Inače, Rihanna je odrasla s dvojicom braće, dvije polusestre i polubratom. Otac joj je imao problema s alkoholom i drogama, a često je bio i nasilan prema njezinoj majci. Roditelji su joj se razveli kad je ona imala 14 godina.

Izdvajamo