DARKO LAZIĆ U BOLNICI

SRPSKA PJEVAČKA ZVIJEZDA U KRITIČNOM STANJU NAKON PROMETNE NESREĆE Vozio je pijan preko 100 km/h i u prevrtanju zadobio strašne ozljede

 Instagram

Srpska folk zvijezda i pobjednik četvrte sezone zabavnog showa 'Zvezde Granda', Darko Lazić, doživio je u utorak ujutro tešku prometnu nesreću. Pjevač je odmah prebačen u KBC Zemun gdje je danas operiran, no njegovo stanje je još uvijek kritično.

Prema pisanju Blica Lazić je danas operiran i pritom su mu liječnici uspjeli zaustaviti unutrašnje krvarenje. Nakon operacije je vraćen na odjel intenzivne njege gdje su ga posjetili najbliži.

Lazić je u kritičnom stanju jer su mu u nesreći probušena pluća, a bubrezi su mu otkazali. Prema najnovijim informacijama iz bolnice sumnja se da je oko slezene došlo do unutrašnjeg krvarenja, što je i glavni razlog današnje operacije.

Dr. Dragoš Stojanović, direktor KBC Zemun, rekao je za Blic da je stanje Darka Lazića nepromijenjeno i da još nikakav zaključak o njegovom zdravstvenom stanju ne može davati. Nadaju se da će mu u borbi za život pomoći mladost (Lazić ima 27 godina) i snažan organizam.

Od trenutka prijema u bolnicu Lazić se nalazi u induciranoj komi. Liječnici su odmah utvrdili da ima podljev na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prijelom bedrene kosti, kao i zdjelice. Utvrđene su i povrede unutrašnjih organa, probušeno plućno krilo i problem u radu bubrega.

Prometna nesreća dogodila se u utorak rano ujutro u Brestaču kod Pećinaca. Uzroci nesreće nisu poznati, no utvrđeno je da zbog prevelike brzine (navodno više od 100 km/h) sletio s ceste pri čemu se automobil nekoliko puta prevrnuo, i sletio na livadu. Pronađeni su tragovi kočenja što upućuje na to da nije zaspao za volanom kako se isprva pretpostavila. Također, alkotestom je tri sata nakon nesreće utvrđeno da ima 1,39 promila alkohola u krvi. Pritom nije bio vezan, a rezultati detaljnijeg nalaza krvi još nisu poznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 07:05