DRAMA U KAZALIŠTU

SRPSKI GLUMAC OTKRIO ŠTO SE DOGAĐALO IZA SCENE KAD JE TRIFUNOVIĆU POZLILO 'Čučnuo je i počeo mahati da ne može više, jednostavno je izgubio govor'

 
Sergej Trifunović i Voja Brajović
 Goran Mehkek / CROPIX

Glumac Voja Brajović koji je u nedjelju navečer bio na sceni uz Sergeja Trifunovića kad mu je pozlilo, za srpski Blic otkriva što se događalo iza pozornice i kako je danas Trifunović.

- Poslije pet minuta, odnosno poslije dva songa uvođenja publike u predstavu, Sergej nije mogao nastaviti. Čučnuo je iza scene i počeo mahati da ne može više. I jednostavno je izgubio govor. Ja sam ga animirao i vidio da to nije infarkt, zvao sam odmah Hitnu pomoć - rekao je Brajović za Blic.

Podsjetimo, glumac Sergej Trifunović završio je u nedjelju u bolnici nakon što mu je na početku predstave ‘Voz’ u Pozorištu mladih Novom Sadu pozlilo. Nakon što su neko vrijeme proveli iza pozornice, Trifunović je izašao pred publiku, ispričao se, zamolio za razumijevanje i objasnio da mu je loše te da zbog toga ne može odigrati predstavu.

Brajović je rekao da su liječnici odmah vidjeli da nije srce u pitanju, da nije imao infarkt i da očito nije ništa što bi mu moglo ugroziti život. Prebačen je na Institut u Sremsku Kamenicu gdje je i zadržan na pretragama. Nakon što su ustanovili da se radilo o nekom obliku napada panike, Trifunović je pušten na kućnu njegu.

- Hvala bogu on je dobar, bit će sve bolji i bolji. Pušten je, to je neki napad panike, nas glumce najviše ugrožava. Sve što mi kažemo da nije ništa, dovodi do toga da bude svašta. Uvijek smo svi bili uz njega. U bolnici su profesionalno sve odradili. Sve što se dešava na sceni, teško je ljudima objasniti, to su manje ili više psihički stresovi. Možda da su mene pregledali, možda bi i mene zadržali - rekao je slavni glumac.

U međuvremenu se na Twitteru oglasio i Sergej koji je napisao:

- Ljudi, sve je u redu. Samo mali zamor materijala: em vučem neku virozu danima, em ne stajem. Živ, zdrav, nenormalan. Publici u Novom Sadu se ispričavam, eto nas za tri dana 25-og, da uživamo kako treba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:08