SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE

'STAJAO JE PREDA MNOM GOL I PITAO JESAM LI IKADA VIDJELA GOLOG MUŠKARCA. A IMALA SAM 16...' Hollywoodska scenaristica teško optužuje poznatog glumca

 Jean-Paul Pelissier / REUTERS

Na račun poznatog glumca Dustina Hoffmana stižu nove optužbe za neprimjereno ponašanje. Naime, prijateljica njegove kćeri, Cori Thomas, optužila ga je da ju je pokušao zavesti i pokazivao joj svoje golo tijelo i to kad je njoj bilo samo 16 godina, piše Daily Mail.

Prema njezinoj priči, Hoffman ju je nagovorio da ode s njim u hotel u kojem su on i njegova kćer odsjeli, te da kaže roditeljima da ju pokupe ondje. U hotelu se ona odlučila otuširati, a kad je izašla iz kade pred njom je stajao Hoffman ogrnut samo ručnikom. U jednom je trenutku ručnik skinuo i pitao ju je li ikada vidjela golog muškarca.

Od neugodne situacije ju je spasila zvonjava telefona. Bila je to njezina majka koje je došla po nju i odvela je iz hotelska sobe.

Cori danas ima 53 godine i dramaturginja je. O neugodnom susretu sa slavnim oskarovcem nikome nije rekla sve do rođenja svoje kćeri, a svojoj prijateljici, Dustinovoj kćeri, čak ni tada.

Hoffman na ove optužbe nije reagirao, već su se oglasili njegovi odvjetnici nazivajući Corine tvrdnje 'potpunim lažima'. Inače, ovo nije prvi put da neka žena optužuje Hoffmana za neprimjereno ponašanje. I scenaristica Wendy Riss Gatsiounis rekla je kako je tražio seks u zamjenu da snimi film prema njezinom scenariju. Kad ona na to nije pristala, odustao je od čitavog projekta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:38