LJETOVANJE U HRVATSKOJ

STALLONEOVA ŽENA I KĆERI UHVAĆENE PRI UKRCAJU NA LUKSUZNU JAHTU Iz Splita se otisnuli do obližnjeg otočića, evo koliko su iskeširali za najam broda

 
Kćeri Silvestera Stallonea na jahti blizu Splita
 Ante Cizmic / CROPIX

Od trenutka kad je Sylvester Stallone sletio u Zračnu luku Split, mediji su se raspisali o dočeku jedne od najvećih holivudskih zvijezda svih vremena, iako ga, realno, još čekamo... Barem njegovu fotografiju.

Unatoč, naime, obrazloženjima da je glumac uspio zakamufliran prešišati znatiželjnike na aerodromu, kao i ažurne fotografe na Zapadnoj obali te se ukrcati u jahtu zajedno sa svojom zanosnom suprugom Jennifer Flavin Stallone, nitko nije uspio Stallonea fotografirati.

No zato je naš fotograf "uhvatio" Stallone ljepotice u šetnji splitskom Zapadnom obalom. Tri kćeri nekadašnjeg holivudskog ljepotana koji je taj status kompromitirao tek ponekom estetskom operacijom viška, djelovale su oduševljene prilikom ukrcaja na jahtu koja će im sljedećih dana biti dom.

Split, 030719.
Supruga Sylvestera Stallonea Jennifer Flavin s djecom stigla je u Split i ukrcala se na jahtu Meira.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Riječ je o brodu Meira, jednom od luksuznijih u ponudi. Za sve zainteresirane, cijena tjednog najma dok nije sezona "samo" je 105 000 eura (oko 776 000 kuna), dok u sezoni morate za sve njene blagodati iskeširati čak 133 000 eura (blizu milijun kuna).

Split, 030719.
Supruga Sylvestera Stallonea Jennifer Flavin s djecom stigla je u Split i ukrcala se na jahtu Meira.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX
Jahta Meira za obitelj Stallone

Sistine Rose (21), Sophia Rose (22) i Scarlett Rose Stallone (17) zajedno s majkom i ocem otisnule su se nakon ukrcaja do uvale Krknjaši na Velom Drveniku, a jahta se od tamo ne miče već neko vrijeme.

Hanza media

Na društvenim mrežama još nema "službene" potvrde, no ne sumnjamo da će vrlo aktivne "instagramuše" Stallone svoj profil obogatiti kojom fotografijom s krstarenja po Jadranu, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:15