NEKADAŠNJA TEEN KRALJICA

'STALNO JE SAMA, DROGIRA SE, BORI SE S DEPRESIJOM' Prijatelje posrnule holivudske glumice ne čudi što je završila na psihijatriji

 Profimedia, AKM-GSI

Mischa Barton, zvijezda serije 'The O.C.', hospitalizirana je nakon što je prestrašila susjede histeričnim ispadima u dvorištu vlastite kuće.

Vrištala je i trabunjala besmislice kao što su da dolazi smak svijeta te da je njezina majka vještica. Završila je na psihijatriji, a srećom, Barton se liječničkom timu nije previše opirala.

Oni koji su upoznati s njezinim stanjem, kažu da je to samo jedan od mnogih njezinih ispada.

- Mischa je u ovakvom stanju već dugi niz godina. Svaki njezin pokušaj da se stabilizira i zdravo živi je propao. Kad se odlučila na sudjelovanje u 'Plesu sa zvijezdama' učinila je to samo zbog novca. Iz natjecanja je ispala namjerno. Mrzila je show, bilo joj je samo do tulumarenja - tvrdi izvor za Radar Online.

Kako je dodao, na tulumima nikad nije skrivala da konzumira drogu.

Actress Mischa Barton smiles at the Rodeo Drive Walk of Style Award event honoring Italian fashion designers Donatella Versace and her late brother Gianni, in Beverly Hills California February 8, 2007. The Versaces were honored for their contributions to the world of fashion and entertainment. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES) - RTR1M62M
REUTERS

- Bez imalo srama je 'šmrkala' kokain. Vrijeme uglavnom provodi sama. Bez novca je, a ne može se sabrati kako bi opet počela raditi. Nije ovdje riječ samo o tulumarenju. Bori se i s depresijom - kaže.

Mischa je hospitalizirana i 2009. godine, a osobe bliske posrnuloj zvijezdi nadaju se da će se nakon ovog puta ipak osvijestiti i pobrinuti za svoje zdravlje.

Glumica s majkom ima jako loš odnos. Prije dvije godine Mischa je vlastitu majku, koja joj je bila i menadžerica, tužila jer joj je lagala o iznosu koji je dobila za ulogu u filmu 'The Hoarder'.

Osim toga, majka je na ime svoje kćeri pokrenula liniju torbica i otvorila dućan u Londonu, a Mischa od toga nije dobila ništa.

Gospođa je kćer i izbacila iz vile na Beverly Hillsu, upisala se kao suvlasnica doma i tamo živjela sa suprugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:13