TREĆA SREĆA

'STIGLO JE NAŠE SUNAŠCE!' Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias ponovno postali roditelji, na svijet je došla još jedna djevojčica

 
 Instagram

Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias ponovno su postali roditelji. Djevojčica je došla na svijet 30. siječnja, no par je sretnu vijest tek sada podijelio na Instagramu. Koje su ime nadijenuli malenoj, nisu otkrili.

44-godišnji pjevač pohvalio se fotografijom na kojoj, odjeven u zeleno bolničko odijelo, u naručju drži tek rođenu kćerkicu, a svoju sreću s pratiteljima na Instagramu nije odoljela podijeliti niti Ana (38) koja je objavila sliku na kojoj također nježno grli malenu.

Bivša tenisačica Anna i planetarno popularni pjevač Enrique već imaju dvoje djece, dvogodišnje blizance Lucy i Nicholasa.

Par je dugo tajio da će ponovno postati roditelji, no tajnu je, gostujući u jednoj radio emisiji, otkrio Enriqueov brat Julio Iglesias Jr. rekavši kako je ponovno postao ujak, no tad nije želio otkriti radi li se o dječaku ili djevojčici.

Ovakva tajnovitost posve je karakteristična za Anu Kurnjikovu i Enriquea Iglesiasa. Naime, i prvu su trudnoću tajili pa je svijet tek naknadno saznao da su postali roditelji blizanaca. Izuzetno paze na svoju privatnost, a o njihovom se životu zna samo onoliko koliko se može iščitati iz njihovih rijetkih objava na društvenim mrežama.

No, jedna od stvari koja je poznata je to da su Ana i Enrique zaljubljeni kao prvoga dana i da uživaju u obiteljskom životu.

Njihova romansa je započela 2001. godine nakon što je Anna gostovala u Enriquevom spotu. Otada su zajedno iako se nikada nisu vjenčali.

'Ona je najbolja djevojka na svijetu. Razumije tko sam do te mjere da je spremna žrtvovati svoje osobno vrijeme kako bi mi omogućila da stvaram glazbu. To je nevjerojatna žrtva i ja to silno cijenim', rekao je Enrique o svojoj dragoj.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My Sunshine 01.30.2020

Objavu dijeli Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My Sunshine 01.30.2020

Objavu dijeli Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

01.30.2020

Objavu dijeli Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 21:14