ČESTITKE!

STIŽE JOŠ JEDNA KRALJEVSKA BEBA, MEGHAN JE TRUDNA! Šuškanja su bila točna, sretna vijest objavljena je na vjenčanju princeze Eugenije...

 
 Profimedia, Mega Agency

Još jedna prinova stiže u britansku kraljevsku obitelj, Meghan Markle je trudna sa svojim prvim djetetom. Kraljica Elizabeta II i ostatak kraljevske obitelji za trudnoću su saznali na vjenčanju princeze Eugenije u Windsoru u petak.

Sretna vijest za vojvodu i vojvotkinju od Sussexa, u javnosti poznatijih kao princa Harrija i Meghan, stiže baš u trenutku kada je par, koji se vjenčao u svinju na raskošnoj ceremoniji u Windsoru, sletio u Sydney, u sklopu prve velike međunarodne turneje od njihova vjenčanja.

Slučajno ili ne, po slijetanju u Sydney kraljevski par dočekali su mnogobrojni znatiželjnici, a Meghan je u ruci ispred trbuha nosila velike fascikle.

- Njezino kraljevsko visočanstvo Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa su sretni što mogu objaviti vijest da vojvotkinja očekuje prinovu u proljeće 2019. godine, objavila je Kensingtonska palača na društvenim mrežama.

Glasine o njezinoj trudnoći su pojačane nakon njezina pojavljivanja na vjenčanju princeze Eugenije u petak. Pojavila se u tamnoplavoj kaputu širokog kroja marke Givenchy, te propustila istaknuti svoju vitku figuru u nekoj haljini poput ostalih gošći.

Tako će Harryjev brat princ William dobiti prvoga nećaka, a njegova djeca George, Charlotte i Louis bratića ili sestričnu.

The Duchess of Sussex arrives ahead of the wedding of Princess Eugenie to Jack Brooksbank at St George's Chapel in Windsor Castle, Windsor, Britain, October 12, 2018. Gareth Fuller/Pool via REUTERS
Gareth Fuller / REUTERS
Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle

The Duchess of Sussex arrives for the wedding of Princess Eugenie to Jack Brooksbank at St George's Chapel in Windsor Castle, Windsor, Britain, October 12, 2018. Gareth Fuller/Pool via REUTERS
Gareth Fuller / REUTERS
Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle

Sydney, AUSTRALIA  - Prince Harry and Meghan Markle touch down in Sydney, Australia, ahead of their Royal tour. The couple landed on a Qantas flight early on Monday morning and were quickly whisked away with a police escort.

Pictured: Meghan Markle, Prince Harry



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 391088235, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Meghan i Harry u Sydney

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:23