NAGRADA ZA SVE NOMIRANE

ŠTO SE NALAZI U POKLON VREĆICIMA KOJE ĆE DIJELITI U LOS ANGELESU? Oni koji ne dobiju kipić neće tugovati, neki pokloni vrijede i do 100.000 dolara!

 
Četka Mister Poop

Četka i odčepljivač WC-a Mister Poop koji svijetli u mraku, zubni konac, set od 15 pari luksuznih umjetnih trepavica i čokoladni bomboni s kanabisom samo su neke od stvari koje će se naći u oskarovskoj poklon-vrećici ove godine. Vrećicu "Everybody wins" (Svi pobjeđuju) vrijednu oko 100.000 dolara dobit će nominirani u glumačkim i redateljskim kategorijama, pa će onima kojima izmakne zlatni kipić žalovanje biti malo lakše.

Iako se svi odmah uhvate vrijednosti poklona Lash Fary, osnivač Distinctive Assetsa, agencije koja 18 godinu za redom osmišljava darove, nedavno je za britanski Independent izjavio kako cilj nije impresionirati nekoga golemom vrijednošću vrećica, nego proslaviti holivudske talente i nagraditi ih "Zabavnim i veselim" poklonima.

A u agenciji su se ove su se godine očigledno navukli na sve što ima veze s marihuanom koja je tijekom 2018. godine potpuno legalizirana u Kaliforniji, pa će osim pralina s početka, holivudska elita lica i tijela njegovati serumima i kremama koje sadrže tu biljku, a dobit će i godišnju članarinu u jednom klubu u Hollywoodu koji dopušta uživanje u "travi".

Na popisu, među poklonima je i "prijenosna i bešumna pumpica za izdajanje", vrijedna oko 2500 kuna, koja mamama olakšava dojenje i kada su najzaposlenije. Tu su i vodilica za pse koja ne steže i špijunska olovka organizacije Peta koja se bavi zaštitom životinja. Olovka se može aktivirati kada osoba koja je nosi primijeti zlostavljanje životinja i tako prijaviti nadležnima.

Među poklonima je, zatim, i originalna slika Reiana Williamsa, portretista koji obožava slikati životinje a cijene njegovih radova kreću se između 10 i 20.000 dolara, a ovo je treća godina da je uključen u darivanje. No, čini se da je ipak najskuplji element ovogodišnjeg darivanja 30.000 dolara vrijedan tretman pomlađivanja u njujorškoj klinici dr. Konstantina Vasyukevicha.

Među skupljim stvarima iz vrećice ove godine je voucher za ekskluzivno putovanje malim brodom na neku od "avanturističkih" destinacija kao što su Amazona, Galapagos, Island, te Kostarika i Panama.

Lady Gaga, Rami Malek, Christian Bale, Mahershala Ali, Spike Lee, Bradley Cooper i drugi sretnici s nominacijama moći će također odmarati u Grčkoj, pojesti s dragom osobom posebnu večeru od organskih sastojaka na farmi u Meksiku, provesti tjedan dana u luksuznom wellness centru na jugu Kalifornije i još poneki vikend na opuštanju i uljepšavanju. Također, dobivaju i treninge s osobnim trenerom. U torbi ima i nakita, obuće i odjeće, fenova, četki, kozmetike za kožu, kosu, nokte, zube, napitaka i kolača, pokoje alkoholno i pokoje bezalkoholno piće...

Ipak, nekako najoriginalniji oskarovski dar ove godine su tretmani za liječenje (ublažavanje) fobija kod, kažu "stručnjakinje za fobije br.1 u svijetu" Kalliope Barlis - savršeno za rješavanje strahova koji se javljaju zbog ostajanja bez Oscara, ali i dobivanja tog zlatnog kipića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:48