OBITELJSKO NASILJE

SUPRUG NATAŠE BEKVALAC PRIJAVIO POLICIJI NJEZINOG OCA 'Rekao je da bi za nju bez problema ubio, zove na linč, naoružan je i neuračunljiv'

 INSTAGRAM

Nema mira u domu Bekvalac – Lazukić.

Naime, kako piše srpski portal Alo, navodno nasilni suprug pjevačice Nataše Bekvalac (37), Luka Lazukić (37), jučer je na MUP-u u Beogradu zatražio policijsku zaštitu jer se, kako kaže, boji Natašinog oca jer je ovaj iznio niz prijetnji na njegov račun.

Nataša je već prije rekla kako je njezin otac, Dragoljub Bekvalac (65) 'bog i batina' te da se s njim nije pametno sukobljavati.

Lazukić, inače IT stručnjak, sa sobom je na policiju donio dva primjerka intervjua u kojima Dragoljub kaže kako bi za svoju kćerku bez problema i ubio. Osim toga, Lazukić je punca nazvao neuračunljivim te policiji pokazao i snimku na kojoj ovaj govori kako posjeduje oružje.

Kazao je i kako nije primio izravne prijetnje no da se zapravo više boji činjenice da je Dragoljub pozvao na linč nakon što ga je pjevačica optužila da ju je pretukao. Požalio se i na to što je Dragoljubu Bekvalcu uopće dozvoljeno gostovanje na javnim televizijama.

Naime, Bekvalac je gostovao u emisiji Olivere Kovačević pod nazivom 'Da, možda ne' na RTS televiziji gdje je, između ostalog, rekao:

- Baš sam čitao što sam još prije deset godina rekao za Natašu, da bih za nju ubio, a sada kažem - za Natašu bih i poginuo - rekao je Bekvalac u emisiji mislivši pritom na traumu koju je ona pretrpjela samo mjesec i pol nakon rođenja kćerke Katje.

- Čovjek od 120 kila je napao ženu od 60, udarao ju je u ranu od carskog reza, to ne može normalan čovjek napraviti supruzi i majci svog djeteta. Poštujem žene, a djecu ću uvijek štititi. Nataša mi je rekla da je on nakon njenog poroda postao drugi čovjek, da je bio ljut što je 'beba zauzela njegovo mjesto'. To ne mogu shvatiti. Čovjeku je mjesto pored svoje žene, a ne vani do četiri ujutro - zaključio je tada Dragoljub.

Osim protiv Dragoljuba Bekvalca, Lazukićevi advokati su podnijeli kaznenu i protiv Nataše zbog navodnog lažnog prijavljivanja nasilja u obitelji.

U međuvremenu, Lazukiću je izrečena mjera zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom Natašom Bekvalac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:47