IMALA JE SREĆE

'SUSRET S JEDNOM OBOŽAVATELJICOM MOGAO JE ZAVRŠITI KOBNO' Zdravko Čolić prisjetio se incidenta koji je zaluđena djevojka priredila njegovoj supruzi

 CROPIX

Žene iz cijele regije uzdišu za njim otkad se pojavio na glazbenoj sceni, ali Zdravko Čolić sretno je zauzet još od 2001., kada se oženio Aleksandrom, s kojom ima dvije kćeri - 15-godišnju Unu i devetogodišnju Laru.

Pjevač je u nedavnom intervjuu ispričao kako mu supruga nikada nije bila ljubomorna na brojne obožavateljice, ali prisjetio se i jednog opasnog incidenta, koji je zaluđena nepoznata djevojka svojedobno priredila supružnicima.

- Jedna obožavateljica suprugu je napala nožem. Posjekla ju je po licu. Iako se Aleksandra izmaknula, dotična ju je ipak malo zakačila, ali srećom, bez većih posljedica. Sve se odigralo davno, ali toga se i dan danas sjećam - rekao je Čolić.

Dodao je kako je blagoslovljen što supruga razumije prirodu njegova posla i nikada ne radi nepotrebne drame, a njemu je, objašnjava, drago što se ni ona ni djeca ne žele javno eksponirati.

- Smatram da obitelj treba biti daleko od očiju javnosti - zaključio je glazbenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:02