KVRAGU I PRAVILA!

SUZDRŽAVALI SU SE DANIMA, ALI PORIV JE JEDNOSTAVNO BIO JAČI Meghan i Harry jedva su dočekali da naprave ono što 'obični' parovi rade bez razmišljanja

 
 Profimedia, Mega Agency

Nakon što je snimka s dodjele nagrada Queen's Young Leaders za 2018. na kojoj se mogao vidjeti nespretni neuspješni pokušaj da se princ Harry i Meghan Markle uhvate za ruke obišla svijet, romantičari diljem kugle zemaljske pustili su kolektivnu suzu.

"Pisana i nepisana pravila ponašanja članova kraljevske obitelji sputavaju Harryja i Meghan u uživanju u uobičajenim stvarima koje svaki par radi", pišu na društvenim mrežama.

Kroničar kraljevske obitelji Gyles Brandreth rekao je za časopis People da je princ Harry vjerojatno odbio njenu ruku iz poštovanja prema svojoj baki, 92-godišnjoj kraljici Elizabeti II. "Kraljica i princ Filip nikada se nisu u javnosti držali za ruke. Njihova je generacija jednostavno tako odgojena", objasnio je Brandreth.

Stručnjak za bonton William Hanson rekao je za Daily Mail da se par sve manje drži za ruke jer je Markleino samopouzdanje sada veće pa joj više nije potrebna emotivna potpora princa Harryja.

"Držanje za ruke prihvatljivo je u privatnom okruženju, ali ne kada kraljevski par sudjeluje u javnom životu", pojasnio je Hanson i dodao da se primjerice vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea u tom smislu ponašaju tradicionalnije.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa međutim nisu izdržali. Kvragu i pravila. Tu su da se krše, zar ne? Dobro, ponekad barem.

Harper's Bazaar piše da su se Markle i princ Harry u četvrtak prilikom dolaska na prijem 'Your Commonwealth' Youth Challenge držali za ruke, sudeći prema fotografijama, Markle je uspjela na tren "ukrasti" i još jedan mali dodir vojvodine ruke.

The Duke and Duchess of Sussex arrive to meet youngsters from across the Commonwealth as they attend the Your Commonwealth Youth Challenge reception at Marlborough House in London., Image: 376995190, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
The Duke and Duchess of Sussex arrive to attend the Your Commonwealth Youth Challenge reception at Marlborough House in London., Image: 377005235, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
The Duke and Duchess of Sussex attend the 'Your Commonwealth' Youth Challenge Reception at Marlborough House, London, UK, on the 5th July 2018.

Picture by Yui Mok/WPA-Pool.
05 Jul 2018, Image: 377014386, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

The Duke and Duchess of Sussex attend the 'Your Commonwealth' Youth Challenge Reception at Marlborough House, London, UK, on the 5th July 2018.

Picture by Yui Mok/WPA-Pool.
05 Jul 2018, Image: 377014256, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Komentatorica kraljevske obitelji Victoria Arbiter pojasnila je za Harper's Bazaar da manje formalni događaji nude priliku za držanje ruku i druge nježnosti.

Uz to, mnogi su mediji pohvalili Markleinu haljinu. Riječ je naime o haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella, inače bivšeg stiliste pjevačice Lady Gage. Haljina se prodaje za 523 dolara. Markle je haljinu sparila s cipelama na petu u boji kože marke Manolo Blahnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:53