NESREĆE SE SAMO NIŽU

SVAKO JUTRO U TAJNOSTI POSJEĆUJE LIJEČNIKA Brad Pitt ostavljen i bolestan?

 REUTERS / REUTERS

Brad Pitt ovu godinu zasigurno neće pratiti po dobrome. Naime, nakon što mu je propao brak s Angelinom Jolie i trenutačno su u procesu rastave, Radar Online sada piše da se holivudski glumac bori s tajanstveno bolesti. navodno svako jutro posjećuje specijalista za zarazne bolesti na Beverly Hillsu.

- U bolnicu stiže rano ujutro prije nego što se ambulanta otvori za ostale pacijente vjerojatno zato jer ne želi da javnost sazna za njegov problem i da ga se prepozna - govori izvor.

Kao što se već dosad pisalo, Brad je u emocionalnoj krizi otkako je Angelina podnijela zahtjev za rastavu braka, a javne nastupe je otkazao do daljnjega. uskoro bivša supruga optužila ga je da fizički nasrnuo na njihovog 15-godišnjeg sina Maddoxa. Brad je uz Angelinu bio kada se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji i histerektomiji.

- On se sada s vlastitim zdravstvenim problemima nosi sam. Bez Angeline koja ga je napustila i djece koju obožava - zaključuje izvor.

Brad i Angie vjenčali su se prije dvije godine, a vezu su započeli nakon što su se 2005. upoznali na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:40