LOŠ POSAO

SVI JE PAMTE PO BUNTOVNOJ ULOZI BETTY RIZZO U 'BRILJANTINU' Kada se danas pojavila u TV emisiji, publika je reagirala burno: 'Zašto si to napravila?'

 
 Screenshot/Youtube

Svojom ulogom buntovnice Betty Rizzo u filmskom klasiku 'Briljatin' Stockard Channing je zavladala srcima mnogih tinejdžera.

Svjetsku slavu stekla je te 1978. godine, a iako se nikada nije prestala baviti glumom, te je trinaest puta nominirana za nagradu Emmy i sedam puta za nagradu Tony, svi ju pamte upravo po toj ulozi.

Ne čudi stoga što je nakon njenog gostovanja u jutarnjem showu Lorraine, publika ostala zapanjena njenim sadašnjim izgledom. Twitter su doslovce preplavili komentari u kojima ju svi pitaju što se dogodilo s njenim licem. Iako Channingova ima 73 godine, i za očekivati je da ima bore, nitko joj to ne zamjera. Publika je zapravo šokirana lošim poslom njenog estetskog kirurga. Obožavatelji su tužni što nije odabrala dostojanstveno starenje, već se uništila kirurgijom.

Screenshot/Youtube

Stockard Channing u showu Lorraine

Ona je inače nastupila u showu kako bi pričala o svojoj ulozi u filmu, gotovo 40 godina nakon što je prikazan. Priznala je da se zbog te uloge osjeća kao 'najstarija tinejdžerka na svijetu', iako je čak i vrijeme snimanja Briljantina imala 34 godine. Dan danas, kada se pojavi na nekom društvenom događaju, ili premijeri, obožavatelji traže da im potpiše neku fotografiju sa slikom Betty Rizzo, i to joj se baš i ne sviđa, priznaje.

Štoviše, usprkos ogromnoj slavi kojoj joj je taj film donio i kultnom statusu koji je stekao, kaže da je Briljantin gledala samo dva puta.

-New York, NY - 11/21/2016 - Nathan Lane Honored By The Manhattan Theatre Club at their fall benefit, at 583 Park Avenue

-PICTURED: Stockard Channing
-, Image: 306447609, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Stockard Channing snimljena prošle godine u kazalištu na Manhattnu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:35