ŠTO JOJ SE DOGODILO?

SVI NA TWITTERU BRUJE O OMILJENOJ AMERIČKOJ GLUMICI Zbog kratke snimke sa dodjele Oscara svi se šale na račun Jennifer

 
 / TWITTER

Američka glumica Jennifer Garner bila je na sinoćnjoj dodjeli Oscara u kobaltno plavoj haljini modne kuće Versace, no pažnju gledatelja i medija privuklo je nešto posve drugo.

Društvene mreže užarile se se nakon što je počela kružiti kratka snimka njezinog začuđenog izraza lica. Izgledala je kao se iznenada nečega sjetila što ju je duboko potreslo.

Sve se događalo u trenucima dok je s ostatkom publike pljeskom nagrađivala nekoga od dobitnika Oscara. Pokraj nje je bio glumac Chris Messina, koji izrazom lica nije odavao da se nešto posebno događa na pozornici. Lice Jennifer se u jednom trenutku zaledilo i prestala je pljeskati, a komentatori na društvenim mrežama odmah su se primili posla.

Počeli su dijeliti snimku na Twitteru i krenuli nagađati što je tako šokiralo Jennifer Garner.

- Ostavila sam uključenu pećnicu!, napisao je jedan korisnik.

2018 Vanity Fair Oscar Party  Arrivals  Beverly Hills, California, U.S., 04/03/2018   Jennifer Garner. REUTERS/Danny Moloshok - HP1EE350JN9T0
REUTERS

- Sve je bilo super, ali se najednom sjetila da je zaboravila iz hladnjaka izvaditi pile za mamu, napisala je Jemele Hill.

- Sigurno se sjetila da je zaboravila isključiti uvijač za kosu, još je jedan od koemntara na Twitteru.

- Michael Keaton je bio najbolji Batman, napisala je Oda Mae Brown, duhovito se osvrnuvši na činjenicu da je njezin bivši muž Ben Affleck utjelovio Batmana u posljednjem filmu o superjunaku.

Popularna glumica zasad se na društvenim mrežama nije oglasila o ovome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:58