GLASOM I STASOM

SVI PRIČAJU O DVOJNIKU TOŠE PROESKOG Sličnost s makedonskim glazbenikom je potpuno nevjerojatna: 'On mi je životni uzor'

 Facebook

Prošlo je gotovo devet godina otkako je preminuo makedonski glazbenik Toše Proeski, no uspomene na njega ne jenjavaju. Mnogi pokušavaju doseći njegovu slavu, no to im nikako ne uspijeva. Ipak, pojavio se jedan mladić za kojeg se govori da bi ga mogao nadomjestiti.

- Moja priča počinje u Makedoniji, s vašim i našim Tošetom. Uvijek sam volio glazbu pa sam završio glazbenu školu, smjer solo pjevanje. S Tošetom su me počeli uspoređivati već u pubertetu - rekao je Andrej Dorić iz Novog Sada za makedonski Fokus.

Dodao je da su mu mnogi govorili da nalikuje na njega, a njemu to nije nimalo smetalo, piše Kurir.

- Kad sam napunio 18 godina, sve su me češće uspoređivali s njim, znali su me pitati čak i jesmo li u rodu - govori ovaj 22-godišnji glazbenik.

Andrej kaže da mu je žao što nikad nije imao priliku upoznati tragično preminulog makedonskog slavuja.

- Nažalost, nikad se nisam imao priliku susresti s njim, ali ugledajući se na njegov rad, humanost i karizmu, pronašao sam svoj put i profesionalno se posvetio glazbi - objasnio je.

- No, ja sam Andrej, a Toše je bio jedini i za njega ne postoji zamjena. Svatko ima svoju sudbinu i zvijezdu vodilju - zaključio je Andrej.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:48