FATALNA WANDA

TALIJANSKI MEDIJI: 'JEDNOG OD NAJBOLJIH STRIJELACA LIGE SUPRUGA VARA S HRVATSKIM IGRAČEM!' Majka petero djece: Lažete, sve ću vas tužiti...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.02.2018. u 15:02

Instagram

Wanda Icardi (r. Nara)

 

Nogometaš milanskog Intera Mauro Icardi i njegova atraktivna agentica i supruga Wanda Nara ponovno su se našli u središtu pažnje. Nakon što su talijanski mediji objavili bombastičnu vijest da se lijepa Nara spetljala s Icardijevim suigračem, hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem, i tako ponovno našla u ljubavnom trokutu, par je najavio tužbu protiv svih medija koji su iznijeli lažne vijesti.

Wanda je negirala sve navode o nevjeri za koju talijanski mediji tvrde da imaju zvučni dokaz, audio snimku s WhatsAppa koja navodno dokazuje aferu Nare i Brozovića.

REUTERS/Alessandro Garofalo / Hanza Media/Instagram

Mauro Icardi, Wanda Nara i Marcelo Brozović

 

‘Nevjerojatno je puno lažnih vijesti u posljednje vrijeme. Inače ne odgovaram na uvrede, ali ovaj put moram jer je otišlo predaleko. Ja sam majka i živim za svoje petero djece, uvijek sam s njima. Potom sam supruga, supruga Maura. Nakon svih laži koje su se pojavile u medijima, moram zaštititi sebe i svoju obitelj. Time se sad bavi moj odvjetnik. Budite svjesni da ćete trpjeti posljedice za lažne optužbe protiv mene ili moje obitelji. Živim normalan život, radim i brinem o djeci, a isto savjetujem i vama umjesto da pišete gluposti o mom životu’, izjasnila se Nara, a prenosi britanski The Sun.

Nara i Icardi vjenčali su se 2014. i dobili dvije kćeri. Nara ima još troje djece iz braka s Maxijem Lopezom, koji je okončan nakon što je u javnost isplivala njezina afera s Icardijem. Talijanski su mediji novu potencijalnu aferu, naravno, sveli pod navodnik ‘prošlost se ponavlja’.

 

Još početkom veljače mediji su pisali da je došlo do sukoba među igračima Intera zbog loših rezultata te da su se zbog toga Icardi i Brozović prestali međusobno pratiti na društvenim mrežama. Marcelo Brozović se u prosincu 2016. godine oženio za svoju dugogodišnju djevojku, biologinju Silviju Lihtar, s kojom ima kći Auroru. Na društvenim mrežama često objavljuje i njihove slike s emotivnim posvetama.

 

Bračni par Icardi, prema pisanju sportskog dnevnika As, već je podigao tužbe za kazneno djelo klevete protiv časopisa Cronaca Vera i portala Liberoquotidiano.it i Newnotizie.it.

Na svojem profilu na Instagramu Icardi je ovih dana napisao emotivnu poruku supruzi: ‘Oni koji vas kritiziraju su oni koji vas žele vidjeti drugačije... U vama vide ono što nikad nećete biti.’


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo