BILO JOJ JE TEŠKO

'Te večeri kad sam osvojila najugledniju nagradu u hotelu sam razbila statuu i pokušala se ubiti. Isjekla sam si ruke staklom, krvi je bilo posvuda'

 

Slavna turska glumica njemačkih korijena Meryem Uzerli, koja je ulogom zanosne crvenokose sultanije Hurem u iznimno popularnoj seriji “Sulejman Veličanstveni” osvojila milijune gledatelja, u to je vrijeme proživljavala najveću životnu dramu.

Nedavno je za turske medije ispričala u detalje kako si je u trenucima najveće slave pokušala oduzeti život, no na sreću, u zadnji je čas spašena. Tog razdoblja života Uzerli se nerado sjeća. I dok je s jedne strane proživljavala ono o čemu mašta svaka glumica, te zahvaljujući ulozi u seriji trebala tek ozbiljno započeti uspješnu karijeru, privatni joj se život pretvorio u pakao. U to je vrijeme ostala i trudna i javno progovorila o želji bivšeg zaručnika, turskog burzovnog mešetara Can Atesa, da pobaci njihovo dijete, a čim je doznao da lijepa glumica ipak namjerava roditi, na rubu živčanog sloma Ates ju je ostavio.

Svoju je odluku glumici obrazložio riječima kako se on već ostvario kao otac i da nema želju imati još djece. Kasnije se pokajao, pa je čak želio biti prisutan na porođaju njihove kćeri, ali Meryem mu nije htjela oprostiti i odlučila se odgajati dijete bez očeve prisutnosti u njegovu životu. Kao samohrana majka u rodnom Berlinu, uz pomoć roditelja, s puno ljubavi odgaja kćer Laru, koja nosi majčino prezime. Ipak, u to vrijeme, kad je serija bila na vrhuncu popularnosti, njezin je privatni život nalikovao na noćnu moru.

Instagram

- U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a baš te večeri sam se pokušala ubiti. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu, razbivši je u komade. Bila sam potpuno luda i isjekla sam staklom ruke, krvi je bilo posvuda. Htjela sam se baciti s balkona jer sam u tome vidjela jedini izlaz. Htjela sam nestati, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam vidjela spas. Psihički sam bila jako loše - otvoreno je priznala glumica.

Dodatno ju je psihički iscrpilo i naporno snimanje serije koje je trajalo godinama, a na setu je provodila veći dio dana, bez odmora.

- Uloga Hurem me je iscrpila. Živjela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam je mogla više glumiti jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija - dodala je Meryem, koja je na kraju i napustila snimanje unatoč prijetnjama produkcije novčanim kaznama, a o njezinu su odlasku sa seta “Sulejmana Veličanstvenog” danima brujali turski, ali i domaći mediji. Pomoć u liječenju od depresije potražila je u privatnoj klinici u Njemačkoj, gdje su joj mjesto pronašli roditelji i pozvali je da se vrati kući, a njezinu je ulogu Hurem preuzela turska glumica Vahide Gördüm.

Instagram

Nakon odlaska iz serije od vatrene crvenokose atraktivna se glumica transformirala u plavušu. Ovih dana punim plućima uživa u Londonu, a poslovnih joj angažmana ne nedostaje.

Nova ljubavna veza

Nerijetko na društvenim mrežama objavljuje i fotografije s kćeri, čiji je otac nedavno podnio i zahtjev za skrbništvom. Prije samog rođenja malene Lare prije četiri godine, Ates se pokušao pomiriti s glumicom, no ona je to odbila. Godinu i pol nakon životnog i ljubavnog brodoloma, Uzerli je započela vezu s biznismenom Alpom Özkanom kojeg je upoznala na jednoj zabavi u Istanbulu i koji se zbog nje preselio iz Istanbula u Berlin u vilu koju je ona odabrala. Već je bio određen i datum vjenčanja i sve je nalikovalo na bajku, ali ni ta veza nije izdržala iako je par do posljednjeg trenutka djelovao zaljubljeno i sretno. Ipak, glumica nije izgubila vjeru u ljubav, te je sreću pronašla s uspješnim turskim poduzetnikom Erdinçom Varlıbaşom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:27