'JE LI TO RAME U REDU?'

TOM BRADY POPLJUVAN SA SVIH STRANA Na društvenim mrežama objavio bizarni video s šestogodišnjom kćerkicom i ostavio u nevjerici čak i najveće fanove

 
 Tom Brady / INSTAGRAM

Zvijezda američkog nogometa i vođa navale momčadi New England Patriots Tom Brady (41) našao se na udaru kritika jer je tijekom odmora s kćerkom Vivian Lake (6) s litice skočio u vodu u trenutku kada se činilo kao da njegova kćerka nije bila spremna na skok, piše Sky News.

Naime, Brady je prije skoka kćerku primio za ruku te izbrojao "1, 2, 3", međutim njegova je kćerka u posljednjem trenutku malo zastala, kao da je nespremna, no Brady je svejedno skočio te ju je povukao u skok.

Snimku spornog skoka s litice Brady je u petak objavio na svom Instagram profilu uz riječi: "Ako će Vivi jednog dana biti olimpijska prvakinja, to vjerojatno neće biti iz sinhroniziranih skokova u vodu. Tatica joj unatoč tome uvijek daje 10!"

Korisnici društvenih mreža optužili su Bradyja za ugrožavanje sigurnosti svoje kćerke, tvrdeći da je u vodu skočila preblizu stijenama. "Moj Bože! To je dijete moglo slomiti ruku ili nešto gore!", napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao da skok "uopće" nije bio pametan te da je izgledalo kao da djevojčica nije do kraja bila voljna skočiti.

Glumac i bivši kečer Dwayne "The Rock" Johnson video je komentirao ovako: "Znaš da u potpunosti vjerujem u tebe kao muškarca, prijatelja, igrača i oca - ali ovo je kod mene upravo izazvalo anksioznost. Isuse."

Profesionalni surfer Kelly Slater komentirao je s pitanjem "je li to rame u redu?", aludirajući pritom na nezgodan pad djevojčice u vodu.

Bilo je onih koji su stali u obranu Bradyja. "Ne vidim ništa loše. Dijete nije bilo u opasnosti. Sjećam se da me na skokove vodila sestra. Bio sam bačen. Preživio sam. Nije vrijedno spomena", napisao je jedan korisnik. "Dijete sada zna prebroditi strah i neće trčati mami i tati kada život postane težak", dodao je drugi korisnik.

"Najbolji trenuci između očeva i kćeri su oni kada otac nauči kćer prebroditi strah. Inače, neće nikada letjeti", zaključio je treći.

Brady kritike na njegov račun nije komentirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:39