RASKOŠNO VJENČANJE

Treće ‘da’ na imanju u Meksiku uz 200 uzvanika

Slavna ‘kućanica’ udala se za Joséa Pepea Bastóna, direktora španjolske TV
 © Barcroft Media

Američka glumica i meksički tv magnat, Eva Longoria i José Pepe Bastón, vjenčali su se nedaleko od meksičkog Acapulca. Longoriji je to treći brak, ranije je bila vjenčana za glumca Tylera Christophera i NBA zvijezdu Tonyja Parkera.

Bastón iz prvog braka s Nataliom Esperón ima troje djece, 20-godišnju kćer i 12-godišnje blizance. Svadba za 200 uzvanika, a i sama ceremonija vjenčanja organizirana je u Valle de Bravo, na privatnom imanju glumičina prijatelja Jaimea Camila. Među gostima su bili Penélope Cruz, Ricky Martin, Victoria Beckham i Katy Perry. Bastón i Longoria upoznali su se prije tri godine.

Zaručili su se lanjskog prosinca u Dubaiju. Četdesetsedmogodišnji José Pepe Bastón direktor je kompanije Latin Media Grupo Televisia, najvećeg hispanskog medijskog konglomerata raširenog globalno. U jednom od ranijih intervjua koje je dala za People magazin, komentirajući vezu s Bastónom, Eva Longoria je kazala da je “apsolutno karizmatičan”. Slavna “Kućanica” nosila je vjenčanicu koju je za nju napravila njezina najbolja prijateljica Victoria Beckham.

Fotografije s vjenčanja u javnost je pustila TV kuća Al Rojo Vivo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:35