TOTALNI KAOS

TRI SILOVITE EKSPLOZIJE PREKINULE SNIMANJE NOVOG, 'UKLETOG' NASTAVKA SERIJALA O JAMESU BONDU Više članova ekipe ozlijeđeno, čuveni studio demoliran

Scena sa snimanja jednog od filmova o Jamesu Bondu
 Screenshot: Youtube

Već od ranije 'ukleti' novi film o Jamesu Bondu obilježio je još jedan događaj koji dovodi u pitanje njegovo dovršenje. Tri silovite eksplozije su u ponedjeljak odjeknule na setu i u potpunosti prekinule snimanje, a pritom su ozlijeđeni neki članovi ekipe te je oštećen inventar, piše The Sun.

Nesreća se dogodila u čuvenom Pinewood studiju u engleskom Buckinghamshireu.

Jedna osoba je navodno 'ozbiljno ozlijeđena' nakon eksplozije koja je uništila dio krova i barem pet projekcijskih platna u kompleksu koji je vrijedan više milijuna funti. Na člana tima ekipe koja snima film pao je dio opreme.

Na setu filma se testiralo rekvizite potrebne za scenu eksplozije u laboratoriju kada se dogodio spomenuti incident.

Jedan od izvora je komentirao:

- Zavladao je potpuni kaos. Dogodile su se tri velike eksplozije i raznesen je dio krova i neka projekcijska platna koja su se nalazila na pozornici. Vatrena kugla je trebala nakon eksplozije proći preko prostora na kojem se snima. Tada je nešto pošlo po zlu, piše The Sun.

- Dogodile su se tri jake eksplozije, jedna za drugom i jedan od članova ekipe je ležao na podu izvan zgrade nakon što je zadobio ozljede. Začulo se 'bang, bang, bang'. Sve je tamo sad u totalnom neredu, kazao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:04