OTKAZAN NASTUP

TRIFUNOVIĆU NAGLO POZLILO PRIJE POČETKA PREDSTAVE Glumac se ispričao publici, gledatelji shvatili da nije šala tek kad su čuli sirene hitne pomoći

 Darko Tomaš / CROPIX

Srpski glumac Sergej Trifunović završio je u nedjelju u bolnici nakon što mu je pred sami početak predstave u Novom Sadu pozlilo.

Predstava ‘Voz’ u kojoj uz Trifunovića glumi Vojislav Brajović, počela je uobičajeno u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Međutim, otkazana je odmah nakon samog početka, piše Blic.

Glumci su izašli na pozornicu pred prepuno gledateljstvo, no ubrzo su se vratili u backstage i neko se vrijeme nisu vraćali. Tad je na pozornicu ponovno izašao Sergej koji se ispričao publici rekavši da je pokušao odraditi predstavu, ali da se ne osjeća dobro i da je prisiljen otkazati nastup. Zamolio ih je za razumijevanje.

Glumca su ispratili pljeskom. Dio publike nakon toga nije ustao i izašao, već su ostali sjediti misleći da se radi o dijelu predstave.

Nakon što su čuli sirene hitne pomoći i nakon što je Trifunović na nosilima iznesen i prevezen u bolnicu, svima je postalo jasno da se ne radi o triku, piše portal mojnovisad.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 17:48