TRUDNIČKE TEŠKOĆE

TRUDNA MEGHAN SMANJUJE AKTIVNOSTI NA AUSTRALSKOJ TURNEJI Već je propustila uspon na Harbour Bridge u Sydneyju i jedriličarsku regatu

 Dominic Lipinski / REUTERS

Drugog tjedna turneje britanskog kraljevskog para, princa Harryja i supruge Meghan, po Australiji i Pacifiku, trudna vojvotknija od Sussexa morat će preskočiti neke obveze i smanjiti aktivnosti, javlja u nedjelju dpa.

Meghan je već pustila princa Harryja da se sam popne na Harbour Bridge u Sydneyu i nazoči jedriličarskoj regati u okviru Invictus Games. Radi se projektu princa Harryja pokrenutom 2014. u cilju uključivanja u sportske aktivnosti ranjenih vojnika i veterana kao dijela njihove fizičke i psihološke rehabilitacije.

"Nakon vrlo napornog programa, vojvoda i vojvotkinja su odlučili prorijediti njezin raspored u sljedeći tjedan i pol, pred završni dio turneje", objavila je Kensingtonska palača, aludirajući na predstojeće posjete Fidžiju, Tongi, ponovo Sydneyu i potom Novom Zelandu.

Vojvotkinja je bila s princom u subotu navečer na otvaranju Invictus Games ispred sidnijske opere koje je bilo odgođeno sat vremena zbog iznenadne oluje. Preskočila je biciklističko natjecanje, ali se pojavila na prijemu za obitelji vojnika i veterana u Kraljevskom botaničkom vrtu.

Rano u ponedjeljak par putuje u Queensland, točnije na Fraser Island, no tamošnji mediji javljaju da je njezin posjet "upitan".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:55