GLAMUROZNO VJENČANJE U VENECIJI

Tulum od tri dana: Ana i Bastian proslavu vjenčanja imat će u hotelu gdje se oženio Clooney

 Instagram

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger vjenčali su se danas u Veneciji u prisustvu najbližih članova obitelji i prijatelja. Iako su svim silama pokušali izbjeći paparazze to se ipak nije dogodilo jer je za njihove vjenčanje već odavno vladao velik interes medija.

Dok je Daily Mail naveo da je njemačkom nogometašu kum bio skijaš Felix Neureuther, srpski mediji navode da je tenisačica za kumu odabrala Miroslavu Najdanovski, srpsku plivačicu i dugogodišnju prijateljicu.

Ana i Miroslava zbližile su se na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine i od tada su dobre prijateljice. Ana je iznenadila jednostavnim izborom haljine u kojoj je izgledala veoma elegantno.

Kako pišu srpski mediji, u organizaciju svadbe bilo je uključeno gotovo 300 ljudi, a svadbena proslava na kojoj će mladencima pjevati Nina Badrić organizirana je u hotelu Aman Canal Grande gdje su se prije dvije godine vjenčali George Clooney i Amal Alamuddin.

Gostima su poručili da oslobode vrijeme od 11. do 13. srpnja koje će provesti s njima. Sve do dolaska na aerodrom, njihovi uzvanici nisu znali gdje će vjenčanje biti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:54