NERVNI KRAH

U BAR JE UŠLA BOSONOGA PA NASRNULA NA DJECU? Opsežna policijska potraga za bivšom suprugom Charlieja Sheena jer je navodno doživjela živčani slom

 REUTERS / REUTERS

Opsežna policijska potraga pokrenuta je za Brooke Mueller, bivšom suprugom Charlieja Sheena, ali i njezinim sinovima, nakon što je primljena dojava o ženi koja tuče svoju djecu.

Incident se dogodio u jednom baru u Salt Lake Cityju u srijedu rano ujutro, a policiji je sve dojavila osoba koja se u tom trenutku našla na spomenutom mjestu. Prema riječima svjedoka, u bar je ušla bosa i raskuštrane kose, a s njom su bila i djeca te dadilja, piše People.

Sve je navodno započelo svađom između dadilje i Brooke zbog čega je ona nasrnula na djecu. Brooke je pobjegla s mjesta događaja prije nego što je stigla policija, pa se odmah krenulo u potragu.

Nakon što su uspjeli kontaktirati bivšu suprugu holivudskog glumca potraga je prekinuta. Kaznena prijava nije podignuta, a prema zadnjim napisima, svi su na sigurnom. Kako je za People rekao izvor blizak paru, Brooke je doživjela živčani slom jer nije uzela lijekove koje inače koristi.

Brooke je na liječenju od ovisnosti bila 2010. godine, a tada je tvrdila i da ju je Sheen pokušao ubiti nakon što joj je na Božić stavio nož pod grlo. On je te optužbe poricao i tvrdio da je Mueller bila pijana dok je zvala policiju.

Brooke je u braku s Charliejem Sheenom bila od 2008. do 2011. godine, a zajedno imaju sedmogodišnje blizance Maxa i Boba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:05