SKIJAŠKA NESREĆA

'UDARILA ME S LEĐA I SLOMILA MI TRI REBRA, A ONDA ODSKIJALA KAO DA NIŠTA NIJE BILO' Ugledni liječnik optužio poznatu glumicu, traži veliku odštetu

 
 Facebook / Instagram

Liječnik iz Utaha podnio je tužbu protiv glumice Gwyneth Paltrow u kojoj je optužuje da ga je ozlijedila kad se zabila u njega na skijalištu Park City 2016. godine te traži odštetu od 3,1 milijuna dolara, piše Daily Mail.

Optometrist (inženjer očne optike), Terry Sanderson (72) kaže da je Paltrow skijala u društvu instruktora skijanja u Deer Valleyu kad je iznenada izgubila kontrolu i zabila se u njega s leđa.

'Začuo sam taj histerični krik i odjednom se nešto zabilo u mene', rekao je Sanderson na konferenciji za medije.

Kako se navodi u tužbi, nakon nezgode Paltrow je ustala ne provjerivši u kakvom je stanju Sanderson i ne ponudivši mu pomoć te odskijala dalje.

Ubrzo nakon što je Paltrow otišla, Sanderson kaže da je došao njezin instruktor Eric Christiansen i obavijestio ga da je nezgoda zapravo krivnja njega samoga te također odskijao dalje.

Sanderson nadalje u tužbi kaže da ni Paltrow ni njezin instruktor nisu alarmirali skijašku patrolu nakon što su ga napustili te da je tako na snježnoj padini ostao posve sam s ozljedom mozga i tri slomljena rebra.

Glumičin odvjetnik odbacio je sve optužbe kao neutemeljene i kazao da očekuje da njegova klijentica neće biti optužena.

No Sanderson ne tuži samo poznatu glumicu već i skijaški resort kao i tri njihova zaposlenika koji su bili zajedno s Paltrow. I od njih Sanderson traži pozamašnu odštetu.

Prema optužnici, uz Paltrow su bili i neki članovi njezine obitelji, a nakon nezgode svi su pohitali prema dolini na ručak.

U slučaju postoji i jedan svjedok koji je dao svoju izjavu.

'Vidio sam kako se Gwyneth Paltrow zabila u skijaša koji se nije kretao već je stajao na mjestu skija okrenutih prema dolje', kazao je svjedok te dodao kako glumica nije ozlijeđenome rekla niti riječ.

Sandersona zastupa Robert Sykes, poznati odvjetnik za ljudska prava.

Inače, poznata glumica je godinu dana prije na društvenim mrežama objavila fotografiju snimljenu na istom skijalištu te uz nju napisala: '20 godina kasnije i još uvijek znam skijati! #justlikeridingabike #ididntbreakanything.'

Također, o tom je skijalištu pisala i na svojem portalu GOOP.

'Skijanje u Utahu je divno: širok i otvoren teren, vedro vrijeme i dobar snijeg', napisala je Paltrow.

Sanderson u međuvremenu u svojoj tužbi kaže i da je Paltrow znala da je pogrešno nekoga tako udariti i srušiti te pasti na njega, a onda napustiti mjesto događaja kao da se ništa nije dogodilo – no svejedno je to učinila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:01