ZVIJEZDE OTVORILE LJETNU SEZONU

Ugledni gosti slave zaruke, djevojačku večer i medeni mjesec

Nakon Cristiana Ronalda u Dalmaciju stižu prve zvijezde, glumci, manekenke i misice iz cijelog svijeta
David Lim s djevojkom (lijevo), manekenka Maud Welzen s prijateljicama (u sredini) i marokanska zvijezda Badr Soultan (desno)

Na hrvatski Jadran s visokim temperaturama počele su pristizati i prve zvijezde. Nakon što je Dubrovnik za uskrsnih blagdana prvi put posjetila portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo sa svojom djevojkom Georginom Rodriguez i prijateljima, nastupila je stanka u “zvjezdanim” dolascima, ponajprije zbog ružnog vremena.

Čari luksuza

Prava ljetna sezona, iako je to tek njezin početak, sada je počela. Prije nekoliko dana u Dubrovnik je doputovao jedan od glavnih glumaca serije “S.W.A.T.” te “Quantico”, 35-godišnji David Lim, koji je odabrao upravo Hrvatsku kao odredište za svoj medeni mjesec.

Instagram
David Lim s djevojkom

Lim se oženio češkim modelom Marketom Kazdovom nakon gotovo godinu dana zaruka. Svoju djevojku tada je, kako pišu američki mediji, obradovao golemim dijamantnim prstenom zaprosivši je na plaži, a čestitke im je odmah poslala Priyanka Chopra, Limova kolegica iz “Quantica”.

Instagram
David Lim s društvom

Par se vjenčao u Pragu, a potom su s prijateljima, među kojima je američki DJJust, otputovali u Dubrovnik. Pored uživanja u čarima luksuza koje nudi Dubrovnik, poput primjerice plaže Copacabana, Lim nije mogao odoljeti da se ne slika i na sada već slavnom tronu iz “Igre prijestolja”. No ovo društvo nisu jedina poznata lica koja ovih dana borave u gradu pod Srđem. Za razliku od glumca koji je u Dubrovnik doputovao zbog medenog mjeseca, na isto mjesto stigle su i manekenke iz najpoznatijih svjetskih agencija.

“Nije posao, nego djevojački vikend. Kakvo iznenađenje! Tako mi je drago biti ovdje s najboljima”, napisala je buduća mladenka Maud Welzen, koju su prijateljice, očito, iznenadile zajedničkim vikendom uoči udaje. 25-godišnja nizozemska mankenka dobro je poznato ime u svijetu visoke mode, u koji je zakoračila sa samo 13 godina. Nosila je revije za Moschino, Victoria’s Secret, Chanel, Burberry, Dolce & Gabbana, Veru Wang, Alexandera McQueena, Valentina, Michaela Korsa...

Maud Welzen s prijateljicama u Dubrovniku

Boravi u hotelu Bellevue Dubrovnik zajedno sa svojim prijateljicama Daphne Groeneveld, koja je već kao 16-godišnjakinja krasila naslovnicu Vogue Paris zajedno s velikim Tomom Fordom, Juliom Vanos i Sanne Vloet. Devojkama je to očito bio prvi posjet Hrvatskoj, s obzirom na komentare na Instagramu u kojima dijele iznenađenje koliko je lijepo i čisto more. Inače, čini se da je predsezona na Jadranu idealna za romantične proslave. Tako je jedan par doplovio u Hrvatsku kako bi proslavio zaruke. Olivia Molly Rogers, australska Miss Universe 2017., sa zaručnikom Justinom Mckeoneom prošetala je tako Splitom i razgledala Dioklecijanovu palaču, a potom je par otplovio u Milnu na Braču.

Instagram
Olivia Molly Rogers u Milni

Elita i more

“Jedrit ćemo u Hrvatskoj, kakav odličan način da nastavimo naše slavlje”, napisala je na Instagramu Olivia Rogers.

Badr Soultan, marokanska pjevačka zvijezda, u našim krajevima, naravno, nepoznata, svojom je objavom na društvenim mrežama, kojom obožavatelje izvješćuje da se nalazi u Splitu, u samo nekoliko sati skupio tisuće lajkova. Ali to ne treba čuditi s obzirom na to da Badrovi spotovi na YouTubeovu kanalu imaju i po 30 milijuna pregleda.

Badr Soultan

Čini se, ovo je tek “zvjezdani” uvod u ljeto, posebno jer je zbog Ronaldova posjeta, ali i snimanja film “The Hitman’s Wife’s Bodyguard” Hrvatska dobila veliku reklamu koja nema cijenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:00