PONOVNI SUSRET

UHVAĆEN TRENUTAK KOJI SE ČEKAO 15 GODINA Zbog jednog detalja susreta Brada i Jennifer na Twitteru su svi prestali disati: 'Ovo nije šala, kakav dan'

 
 AFP

Brad Pitt osvojio je sinoć nagradu za najbolju sporednu ulogu u filmu 'Bilo jednom u ... Hollywoodu' što ju dodjeljuje američke udruga filmskih glumaca SAG. Njegova bivša supruga Jennifer Aniston također je nagrađena, kao najbolja glumica u kategoriji najbolje glumice za TV seriju 'Jutarnji program'.

No, najzanimljiviji trenuci o kojima se internetu ne prestaje pričati nisu se dogodili na pozornici nego iza kulisa. Trenutak koji su obožavatelji glumaca čekali 15 godina.

Ponovni susret bivših supružnika pred kamerama čiji je razvod i Bradova romansa s Angelinom Jolie jedan od medijski najpraćenijih ljubavnih raskida u Hollywoodu. Čestitali su jedno drugome uz široki omijeh, a kada je odlazila Jennifer je nježno stavila lijevu ruku na Bradova prsa. Nekolicina okupljenih svjedočila je tom trenutku, a posebno je zanimljiv detalj da je Brad zgrabio Jen za ruku dok je odlazila. Kao da ju ne želi pustiti? O tome špekuliraju mnogi na Twitteru, sipajući komentare poput: 'Kakav dan', Bez obzira što mislim da Brad ne zaslužuje Jen, ipak želim da opet budu zajedno', 'Ovo nije šala, o moj Bože'...

I to nije sve. Jennifer Aniston primila je nagradu nakon Brada Pitta, a njezin bivši suprug sve je gledao iza kulisa. Zastao je pokraj kamere i s divljenjem u očima slušao njezin govor zahvale od početka do kraja.

FOTOGALERIJA: Ponovni susret Jennifer i Brada

Jennifer je nosila bijelu satensku haljinu, koja je proglašena čistom peticom.

U svom govoru Brad Pitt se nije propustio našaliti na vlastiti račun pa je gledajući zeleni kipić komentirao kako mora ovu nagradu dodati na svoj profil na Tinderu, popularnom servisu za upoznavanje partnera.

U jednom trenutku našalio se na vlastiti račun rekavši da je imao tešku ulogu u Tarantinovom filmu.

- Nije bilo lako glumiti Cliffa Bootha, uzima droge, skida majice, svađa se sa ženom. Moram sam se svojski potruditi.

Kamera nije propustila zabilježiti reakciju Aniston na njegove duhovite opaske. Čak i kada je spominjao bračne nedaće, nije joj silazio osmijeh s lica.

Podsjetimo, Brad Pitt i Jennifer Aniston rastali su se 2005. godine nakon čega je on započeo ljubavnu vezu s Angelinom Jolie. Brad Pitt i Angelina rastali su se 2016., samo dvije nakon što su službeno ušli u brak, a nakon 11 godina veze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:13