SEKSEPILNA GLAZBENICA

'VELIČANSTVEN, TAJANSTVEN I MAGIČAN' Zanosna violinistička zvijezda u posjetu Hrvatskoj, na Instagramu nije skrivala oduševljenje: 'Pronašla sam raj'

 
 Sally Cooper / INSTAGRAM

Nakon što je poznatu atraktivnu violinisticu iz Australije Sally Cooper potpuno oduševio Dubrovnik, jučer je stigla i na Hvar, gdje je, kako je napisala na svojem Instagramu, "pronašla raj".

Found heaven in Hvar

A post shared by Sally Cooper (@sallycoop) on

Violinistička zvijezda, koju je svojevremeno Beyonce angažirala da svira na rođendanskoj zabavi njezina supruga Jay Z-ja, prije par dana za Dubrovnik nije prestajala redati pohvale na društvenim mrežama gdje ima više od 14 tisuća pratitelja, a sa svojim je dečkom obišla i lokacije na kojima je snimana njoj omiljena serija "Igra prijestolja".

Među ostalim, na svom je Instagramu za Dubrovnik napisala: "Čarobno nebo, kristalno čisto more, drevne gradske zidine, skrivene uličice i ukusni plodovi mora. Dubrovnik, veličanstven, srednjovjekovan, tajanstven i magičan", ni najmanje ne krijući svoje oduševljenje. No nije sve stalo na samo jednom postu.

Kao preporuku svima koji misle navratiti u grad pod Srđem, Sally je dodala: "Ima toliko tajanstvenosti i čarolije među zidinama dubrovačkog Staroga grada. Da ne spominjem svoju osobnu opsesiju bajkovitim vibracijama Kraljevog Grudobrana. Da, odradili smo i turu 'Igre prijestolja'". Prije Hrvatske violinistica je posjetila Italiju i Grčku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:29