KOLEGIJALNE ZVIJEZDE

VELIKA GESTA GLUMAČKE EKIPE 'TEORIJE VELIKOG PRASKA' Glavni glumci se odrekli dijela honorara da bi se dvjema kolegicama povećale plaće

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.03.2017. u 00:00

Actor Jim Parsons (crouching) poses with co-stars from the television series
Mario Anzuoni / REUTERS

Glumačka ekipa popularne serije ‘Teorija velikog praska’ pokazala je neobičnu osjetljivost i kolegijalnost u novim pregovorima za plaće za sljedeće dvije sezone.

Originalna postava glavnih glumaca uključuje pet zvijezda - Jima Parsonsa, Kunala Nayyara, Simona Helberga, Kaley Cuoco i Johnnyja Galeckija. Svi oni zarađuju vrtoglavih milijun dolara po epizodi dok njihove kolegice, Mayim Bialik i Melissa Rauch, dobivaju značajno manju svotu.

Bialik, koja glumi Sheldonovu djevojku, i Rauch, koja glumi Howardovu suprugu, zarađuju po epizodi 200.000 dolara. Premda su se poznatoj ekipi pridružile tek u trećoj sezoni, do desete, koja se upravo prikazuje, njihovi su likovi postali jednako važni. Stoga je raskorak između zarada doista nevjerojatan.

Iz tog se razloga originalna petorka s producentima dogovorila da će se svatko od njih odreći po 100.000 dolara zarade, a time bi Bialik i Rauch dobile 450.000 dolara po epizodi. Pregovori su započeli ovaj tjedan, pišu britanski mediji.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo