TAYLOR SWIFT

VELIKO SRCE SLAVNE PJEVAČICE, POMOGLA JE OBOŽAVATELJICI U NEVOLJI 'U osmom sam mjesecu trudnoće i ostala sam bez doma, ona mi je promijenila život!'

 
Taylor Swift
 Suzanne Plunkett / REUTERS

Taylor Swift je kupila svojoj trudnoj obožavateljici kuću nakon što je doznala da je ova ostala bez doma. Obožavateljica Stephanie primila je sretnu vijest dok je čekala svoju omiljenu pjevačicu iza pozornice nakon koncerta održanog u Manchesteru.

O sretnom je događaju izvijestila putem posebne aplikacije The Swift Life app. U objavi kaže: 'Ono što mnogi od vas ne znaju je da sam osam mjeseci svoje trudnoće beskućnica. Ukratko, u našem je stanu zabranjen boravak zbog zdravstvenih i sigurnosnih razloga i izgubili smo sve.'

Nekako u to vrijeme i Stephanien partner je izgubio posao. Njezina majka zamolila je Taylor da učini da se Stephanie tijekom koncerta osjeća posebno, znajući kolika je obožavateljica američke pjevačice.

Nakon koncerta Taylor je Stephanie rekla da zna koliko dugo je njezin fan i da je mogla jednostavno moliti za pomoć no to svejedno nije učinila već joj se obratila njezina majka.

'Odlučila sam ti pomoći kupiti kuću i sve potrebno za dolazak tvoje djevojčice. Želim da uživaš u svakom trenutku provedenom s njom i da ne moraš brinuti o svemu', rekla je Taylor oduševljenoj Stephanie.

'Pružila mi je ruku i podigla me s tla. Baš kao što je činila proteklih 12 godina. Volim je zauvijek!', kroz suze je poslije ispričala Stephanie.

Što god mislili i Taylor Swift i njezinoj glazbi, ovakve nevjerojatno ljubazne geste njoj nisu strane. Poznata je po tome što fanovima šalje poklone, pomaže u otplati dugova pa čak sudjeluje i u pokrivanju medicinskih troškova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:48