REVIJA U WHITEHALLU

VICTORIA BECKHAM IZVELA TIHI PREVRAT NA MODNOM TJEDNU U LONDONU Bivša spajsica za svoju novu kolekciju kaže da je 'softicirana i nosiva'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 16.02.2020. u 17:16

EXCLUSIVE: Brooklyn Beckham drives his mother Victoria whilst his father is banned from driving for six months.
16 May 2019, Image: 434820619, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Victoria Beckham

 

Victoria Beckham izvela je, prema vlastitim riječima u nedjelju "tihi prevrat" na Modnom tjednu u Londonu pokazavši svoju sofisticiranu, ali nosivu kolekciju.

"Htjela sam istražiti kako odati priznanje tradiciji, a ujedno uputiti izazov ustaljenim pravilima. Biti subverzivna, ali i profinjena", rekla je Victoria Beckham komentirajući svoju kolekciju. Tu igru s propisima "nazivam mojim tihim prevratom".

"Vodila sam se mišlju da se ne trebamo pridržavati pravila, nego da možemo slijediti svoje pobude", dodala je.

Revija se održala u velebnoj Kući banketa u četvrti Whitehallu. Iznad manekenki su visjeli raskošni lusteri na stropu koji je oslikao Rubens.

 

Obitelj je sjedila u prvom redu i bodrila ju, a njezin suprug, bivša svjetska nogometna zvijezda David Beckham držao je u krilu njihovu kćer Harper dok su uz njega bili sinovi Romeo i Cruz i glavna urednica modnog časopisa Vogue, Anna Wintour. Samo njihov najstariji sin Brooklyn nije bio s njima.

Nakon godina provedenih u New Yorku, bivša članica skupine Spice Girls vratila se 2018. kući u Veliku Britaniju kako bi revijom u britanskoj prijestolnici proslavila desetu obljetnicu svoje modne marke.

Vcitoria Beckham lansirala je i svoju kozmetičku liniju Victoria Beckham beauty.

Izdvajamo